Paper bag – високата талия, която всички обикнаха

x

Имате ли панталон с висока талия? Ако отговорът е да, то със сигурност ще се зарадвате да научите, че през тази година те са все така актуални. Ако ли пък все още нямате – то тогава помислете дали гардеробът ви няма да се зарадва на един нов чифт от тези колкото класически, толкова и нестандартни модели.

Високата талия на панталоните и по-точно нейната мода силно напомня на приливни и отливни морски  течения. През 2019-та обаче тези модели не просто изживяват своя ренесанс, ами претърпяват направо метаморфоза, защото не са просто с „висока талия”, а с „paper bag” такава.Сигурни сме, че знаете какво е paper bag! Поне в буквален превод… Да, точно така хартиена торбичка/хартиен плик (от английски език). В панталоните, за които ви разказваме, обаче няма нищо от хартия,  тя все пак е възможно най-непрактичният материал. Талията на панталоните се нарича по този начин, защото силно напомня на превързан в горната част хартиен плик и по-конкретно на набора, който се образува. За да се постигне този ефект в горната част на панталона, се използват широки колани или панделки, които пристягат около кръста и създават необходимия обем. Доста красив обем, ако трябва да признаем! Именно набраната талия има свойството да прикрива умело недостатъците в коремната област да стои добре на почти всяка фигура. Не забравяме ли нещо? Да, определено забравяме да спомене, как панталоните с талия paper bag оптически издължават силуета. Да, да и пак да… определено ги обичаме!

С какво да носите тази голяма любов и не е ли тя твърде капризна? – ако това се питате, то ще ви кажем, че макар тези панталони да изглеждат много претенциозни, те могат да се съчетават с всичко. Стига да се следва простото правило – нищо да не покрива талията. Наистина не преувеличаваме, когато казваме, че може да ги носите с всичко! Една риза с обемни ръкави, съчетана с високи обувки, успешно може да замени вечерната рокля за което и да е официално събитие. Комбинацията от тениска и удобни кецове на свой ред е чудесно и изключително лесно решение за ежедневието. А всякакви къси топове, паднали рамене и асиметрични детайли пък са готови да се превърнат във най-добри приятели на вашите панталони за следващите няколко горещи месеци.  Всичко зависи от въображението и вдъхновението ви – цветове, десени, дължини, щампи… Правилата на играта определяте вие! Играйте смело!

Текст: Ани Георгиева 

Снимки: Pinterest 

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

ЧАСОВНИК BULOVA 97L172

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Чанта от еко кожа Francesca Rossi

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Хранителна добавка WOMAN

  Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Шопинг чанта Tulip с еко кожа Karl Lagerfeld

Шопинг чанта Tulip с еко кожа Karl Lagerfeld Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Есенни мотиви.

Ако сте пропуснали
Най-четени