Paper bag – високата талия, която всички обикнаха

x

Имате ли панталон с висока талия? Ако отговорът е да, то със сигурност ще се зарадвате да научите, че през тази година те са все така актуални. Ако ли пък все още нямате – то тогава помислете дали гардеробът ви няма да се зарадва на един нов чифт от тези колкото класически, толкова и нестандартни модели.

Високата талия на панталоните и по-точно нейната мода силно напомня на приливни и отливни морски  течения. През 2019-та обаче тези модели не просто изживяват своя ренесанс, ами претърпяват направо метаморфоза, защото не са просто с „висока талия”, а с „paper bag” такава.Сигурни сме, че знаете какво е paper bag! Поне в буквален превод… Да, точно така хартиена торбичка/хартиен плик (от английски език). В панталоните, за които ви разказваме, обаче няма нищо от хартия,  тя все пак е възможно най-непрактичният материал. Талията на панталоните се нарича по този начин, защото силно напомня на превързан в горната част хартиен плик и по-конкретно на набора, който се образува. За да се постигне този ефект в горната част на панталона, се използват широки колани или панделки, които пристягат около кръста и създават необходимия обем. Доста красив обем, ако трябва да признаем! Именно набраната талия има свойството да прикрива умело недостатъците в коремната област да стои добре на почти всяка фигура. Не забравяме ли нещо? Да, определено забравяме да спомене, как панталоните с талия paper bag оптически издължават силуета. Да, да и пак да… определено ги обичаме!

С какво да носите тази голяма любов и не е ли тя твърде капризна? – ако това се питате, то ще ви кажем, че макар тези панталони да изглеждат много претенциозни, те могат да се съчетават с всичко. Стига да се следва простото правило – нищо да не покрива талията. Наистина не преувеличаваме, когато казваме, че може да ги носите с всичко! Една риза с обемни ръкави, съчетана с високи обувки, успешно може да замени вечерната рокля за което и да е официално събитие. Комбинацията от тениска и удобни кецове на свой ред е чудесно и изключително лесно решение за ежедневието. А всякакви къси топове, паднали рамене и асиметрични детайли пък са готови да се превърнат във най-добри приятели на вашите панталони за следващите няколко горещи месеци.  Всичко зависи от въображението и вдъхновението ви – цветове, десени, дължини, щампи… Правилата на играта определяте вие! Играйте смело!

Текст: Ани Георгиева 

Снимки: Pinterest 

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Кимоно Hanna by SUN DIVA

Кимоно Hanna by SUN DIVA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата
Препоръки от седмицата

Асиметрична риза от ленена смес в розов цвят NIKOLOVA

Асиметрична риза от ленена смес в розов цвят NIKOLOVA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кожен панталон от ALEXANDER MCQUEEN

Кожен панталон от ALEXANDER MCQUEEN Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Коженият тренч  – незаменима класика.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ