СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП ОВЕН 17.06.2019 – 23.06.2019

x


Седмицата стартира с Пълнолуние, което ще зададе тон на цялата седмица, през цялото време ще си изяснявате спорни въпроси или ще ви се налага да се справяте с такива, а начинът на справяне с подобни приоритети ще определи бъдещото ви развитие – що се отнася до кариерата или пък дори в дома и семейството. Едва ли на този етап ще стартирате нещо ново или пък това ще удачно, но може да се изисква вид мобилизация, за да отстоите вече завоюваното, да утвърдите авторитета си, да продължите напред, нагоре, към постигане на цели, които вече сте си поставили.

 

Високата социална активност, но и гъвкавост, диалогичност ще ви гарантират успехи, ще ви дадат посока, подкрепа, шанс да осъществите намеренията си.

Хубаво е съзнателно да се стремите да избягвате конфликти с влиятелни или власт-имащи персони, такива, от които зависи стабилността ви. Ако все пак това не е възможно, тогава вероятно ще трябва да поемете по-големи отговорности, сами и волево да насочвате успехите си, като се движите по „по попътен вятър“, според шансовете, които перманентно могат да възникват според чутото, договореното…

Силно преобразуващи или показателни дни са вторник и сряда, постарайте се през тях да излезете победители и като разчитате на стратегия, дар словото си, това ще има широко отражение. Може да ви се наложи през тези дни да направите важен избор, интуицията ви също може да верен ориентир през това време…

Теми свързани с дом, семейство, местоживене и недвижимо имущество също изискват по-крайни, радикални мерки, за да се разрешат във ваша полза.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Жилетка от BURBERRY

Жилетка от BURBERRY Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Миди пола от BALMAIN

Миди пола от BALMAIN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от VERONICA BEARD

Сако от VERONICA BEARD Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Яке от POLO RALPH LAUREN

Яке от POLO RALPH LAUREN Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Как ще се облечете за разходка в парка?

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ