Пепеляшка – по подметките ще я познаете

x

 


 

В духа на празничното настроение и в продължение на приказните вдъхновения, които вече ви показахме, сега е време да отделим малко време на чифт нови обувки, които са променили съдбата на една девойка. Тази есен приказката за Пепеляшка за пръв път беше издадена на Blu-ray и DVD. Специално за събитието на Disney, Кристиан Лубутен, дизайнерът на обувките мечта, създаде собствена интерпретация на стъклените пантофки на принцесата от приказката.

Пред VOGUE, той споделя, че „Пепеляшка е не просто иконичен герой що се отнася до красотата, грацията и любовта от приказките, а също и по отношение на обувките.”  Лубутен смята, че дизайна им е бил описан по страниците на приказката и това му е било достатъчно, за да открие вдъхновението си в нея. Токовете са покрити с кристали, всяка обувка е изящно украсена с две пеперуди и разбира се, те са подписани от дизайнера с отличителните червени подметки. Лубутен споделя, че мечтите са основен език на дизайна, няма граници за света на фантазията и винаги има „и заживели щастливо.” 

Според нас няма нищо по-магично от превръщането на една история в реалност. Продължаваме да четем приказки, дори и когато сме пораснали, защото мечтите и принцесите не са само за деца, а за всички, които вярват в щастливия край.

текст: Стефи Стоева

снимка: Press

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Ако времето е лошо, облечете….розово.

Ако сте пропуснали
Най-четени