Петте „Smart“ облекла в мъжкия гардероб. Можете ли без тях?

x

photodune-3549754-businessman-in-new-york-m-1024x665

 


Днешната ни тема за мъже е поставена някъде по средата между елегантния градски, уличен стил и „smart”облеклото в офиса. Можете да забележите тези мъже, защото са облекли нещо не толкова цветно, колкото нещо твърде класическо и тривиално, в което изглеждат прекрасно. Мъжките стил и елегантност могат да излизат от границите на пуританската строгост на костюма и да се застъпват с ежедневни визии по този твърде лесен начин. Как се постига този баланс? С „Лесните облекла“, които трябва да имате, които са…


 

photo-3-683x1024

 


Базов тъмен мъжки костюм. Традиционният костюм в тъмни тонове е необходим за всеки мъж или… почти всеки. Той може да бъде тъмносин, сив, черен. Такъв костюм може да бъде комбиниран с почти всичко, включително и шарена вратовръзка. А под сакото си можете да облечете поло с висока яка, вместо риза.


 

mens-loafers-12-681x1024

 


Бяла риза. Все пак ризите са важна част от „smart” гардероба на мъжете. Не можем да отречем, че бялата такава дреха е безпогрешен избор, с който не си мислете, че ще ви объркат със сервитьора на ресторанта. Всъщност бялата риза може да се комбинира прекрасно с чифт панталони от деним, джинси или просто да наметнете жилетка върху нея.


 

comment_1Ev8jXf5OJA97MLNr0pmkUlDqazFLyazwat1-614x1024

 


Цветна риза. Още един от задължителните елементи в мъжкия гардероб. Изпълнява същата функция като бялата риза, но в зависимост от принтовете, цветната риза може да изглежда по-ежедневна и не толкова професионална. Но все пак, елегантните комбинации и безкрайно много възможности за избор правят присъствието на тази дреха съвсем логично в гардероба на мъжа.

Вижте още: Мъжете в рекламни на парфюми. Секси, по-секси… най-горещи


 

img_9139_original-800-600

 


Сако от туид. За хладните есенни дни или дори за по-студените, когато се налага да притичате до автомобила си, сакото от туид е нещо, което идеално пасва в графата с „умно“ ежедневно облекло. Можете да го комбинирате с плетиво и джинси, с риза и спортни обувки. Сакото от туид има приложение и в бизнес стила, и извън офиса, и на още много места от градския пейзаж.


 

dd415216375545fafca2e58d196e4357-682x1024

 


Тъмен панталон от деним. Да всеки има много чифтове панталони от деним, но вероятно точно този базов модел липсва при много от вас. Тези панталони не трябва да бъдат прокъсани, изтъркани или къси. Базовият модел стои леко отпуснато, но не виси, цветът му е равномерен и предимно тъмен. Можете да го комбинирате с всичко от по-горе изброените облекла и пак да отидете на работа като абсолютна street-style звезда.

Текст: Стефи Стоева

Снимки: Press

Вижте още:

ЗА МЪЖКИТЕ ПАЛТА, КАК СЕ ИЗБИРАТ И НА КАКВО ДА ОБЪНЕТЕ ВНИМАНИЕ

ВРЕМЕ ЗА МЪЖЕ: КОГАТО ЖИЛЕТКАТА Е ДОСТАТЪЧНО СЕКСИ

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Сникърси от STELLA MCCARTNEY

Сникърси от STELLA MCCARTNEY

Препоръки от седмицата

Суичер от ISABEL MARANT

Суичер от ISABEL MARANT

Препоръки от седмицата

Къс панталон от CHLOÉ

Къс панталон от CHLOÉ

Препоръки от седмицата

Дънки до глезена от KHAITE

Дънки до глезена от KHAITE

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Уикенд настроение – голи рамене и скъсани дънки…

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ