Полите от тюл и през зимата – едно (не)очаквано модно решение

x

b4319d24b95cd4880297032acc79de42


Настроението ни е двойно по-модно и „цветно“ особено, когато предстоят празници и един прекрасен нов сезон. Затова днес започваме да мислим какво сме забравили и какво можем да внесем в зимния си гардероб. Така стигаме до една, останала в лятото, находка – полата от тюл. И кой казва, че не можем да я носим през декември или януари, по време на празници и с пуловер вместо с тениска? Пренасяйки тази наша лятна страст в зимата, напомняме, че тюлените поли са от онези дрехи, които имат силата да подчертават съвършенствата на фигурата и да скриват нейните недостатъци – ефект, който харесваме и сега, когато е студено.


a0eb5f6f6ddf53a55a49c87f30812e41


Оказва се, че полите от тюл могат да се комбинират достатъчно добре с наистина много тоалети и през студеното време. И ако още нямате такава модна придобивка, ето нещата, които да имате предвид, преди да се насочите към магазините. Имайте идея за това с каква цел я купувате – дали за някакъв официален повод, или искате лесно да впишете полата в ежедневието си. В първия случай вероятно ще ви е необходим модел с повече дължина и пластове тюл. За обикновените дни е възможно да откриете по-къси модели, с по-малко тюл или комбинирани с друг текстил. И все пак – правилната дължина зависи не толкова от повода, колкото от фигурата ви. За по-пълна фигура се препоръчват модели, които нямат твърде преувеличен обем. Но най-важното правило остава да харесате себе си, със или без да спазвате правилата, които така или иначе не важат за всички с еднаква сила.


50231252d5e12bdc868dcc0d03ec5bac


Тюлените поли през зимата се носят с тънки или по-дебели чорапогащници, клинове, а за най-смелите остава възможността да ги обуят на бос крак или със скини панталон от деним. И ако си мислите, че връхна дреха няма да изглежда добре с една такава пола, то бързаме да подчертаем, че тренчкота и палтата, късите якета или дори широките парки – всички могат да „играят“ в безупречен синхрон с вашата пола. И зимата е време за експерименти, затова не спирайте да мислите празнично, „цветно“ и в детайли, които ще направят дните ви по-модни.


b81e3dbb7b1610446c2736e93f7bf48c


IKF_6207


083


white-tulle-skirt


Текст: Стефи Стоева

Снимки: Press

Вижте още:

Още от удобството на зимата: Как да носим рокли от плетиво

Чорапогащниците – начин на употреба и как да ги носим

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Палто от BURBERRY

Палто от BURBERRY Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Slim boyfriend jeans от GRLFRND

Slim boyfriend jeans от GRLFRND Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Пуловер от VERSACE

Пуловер от VERSACE Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Вълнен пуловер от WE NORWEGIANS

Вълнен пуловер от WE NORWEGIANS Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Понякога всичко необходимо е само един тренчкот… и доза увереност!

Ако сте пропуснали
Най-четени