Пролетната колекция на Prototype 23 гостува на Twisted Mannequin

x

Днес ще ви разкажем за Ин и Ян… и не, не става въпрос за китайска философия. Любопитни ли сте?

Какво е Ин?

Ин е плавно и постоянно движеща се енергия, винаги променяща се, адаптираща се и извиваща се… Ин е приемане, търпение, съзерцание, южният бряг на река… Ин, женската енергия, е също и тема на новата колекция YIN на Prototype 23 – онзи вълнуващ съвсем български лейбъл, който вече няколко години с амбиция и вдъхновение създава дрехи за градски момичета от всяка възраст. На 12 и 13 април дизайнерките Станислава Димитрова и Антония Райчева ще представят най-новите си творения в пространството за независима мода от български и балкански дизайнери Twisted Mannequin.А, какво е Ян?

Ин, разбира се, не може да съществува без Ян и именно във взаимовръзките, взаимодействието, баланса между мъжката и женската енергия търсим хармонията в себе си и света. Затова ефирността и лекотата на коприната, вискозата и дантелата в новата колекция на Prototype 23 са допълнени и балансирани от светъл деним, който присъства като символ на активната мъжка енергия. Силуетите са меки, женствени, вталени, с набирания и с любимата нa дизайнерките асиметрия. Формите и срязванията са плавни, течащи, с ефирни волани, кимоно ръкави и контрастни детайли.Цветовата гама е земна, с нежни нюанси на розово, зелено, кафяво. Контрастиращото черно и синьото на денима са омекотени с ръчно апликирани цветя от дантела.

Централен мотив в YIN е природата и собственото ни търсене на хармония между динамиката на градското живеене и осъзнатата ни нужда от отпускане, от гора, от простор, от птича песен. То е пресъздадено в принтовете на цветя, листа, птици, плодове и бръмбарчета – един екзотичен свят, сътворен специално за колекцията от Георги Флоров – дизайнер, художник и приятел на Prototype 23.

Цялата колекция пролет-лято на Prototype 23 може да бъде видяна, пробвана и усетена в компанията на дизайнерките Станислава Димитрова и Антония Райчева на 12 и 13 април в Twisted Mannequin на “Г. С. Раковски 191” в София.

Заповядайте!Текст: Prototype 23

Фотограф: Петър Тановски

 Модел: Петя Бараболова

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Слънчеви очила от FENDI

Слънчеви очила от FENDI Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Рокля от SELF-PORTRAIT

Рокля от SELF-PORTRAIT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дънки с висока талия от SAINT LAURENT

Дънки с висока талия от SAINT LAURENT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Блуза от Erdem

Блуза от Erdem Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Въпреки  дъждовното време, днес каним слънцето на разходка!

Ако сте пропуснали
Най-четени