Пролетната колекция на Prototype 23 гостува на Twisted Mannequin

x

Днес ще ви разкажем за Ин и Ян… и не, не става въпрос за китайска философия. Любопитни ли сте?

Какво е Ин?

Ин е плавно и постоянно движеща се енергия, винаги променяща се, адаптираща се и извиваща се… Ин е приемане, търпение, съзерцание, южният бряг на река… Ин, женската енергия, е също и тема на новата колекция YIN на Prototype 23 – онзи вълнуващ съвсем български лейбъл, който вече няколко години с амбиция и вдъхновение създава дрехи за градски момичета от всяка възраст. На 12 и 13 април дизайнерките Станислава Димитрова и Антония Райчева ще представят най-новите си творения в пространството за независима мода от български и балкански дизайнери Twisted Mannequin.А, какво е Ян?

Ин, разбира се, не може да съществува без Ян и именно във взаимовръзките, взаимодействието, баланса между мъжката и женската енергия търсим хармонията в себе си и света. Затова ефирността и лекотата на коприната, вискозата и дантелата в новата колекция на Prototype 23 са допълнени и балансирани от светъл деним, който присъства като символ на активната мъжка енергия. Силуетите са меки, женствени, вталени, с набирания и с любимата нa дизайнерките асиметрия. Формите и срязванията са плавни, течащи, с ефирни волани, кимоно ръкави и контрастни детайли.Цветовата гама е земна, с нежни нюанси на розово, зелено, кафяво. Контрастиращото черно и синьото на денима са омекотени с ръчно апликирани цветя от дантела.

Централен мотив в YIN е природата и собственото ни търсене на хармония между динамиката на градското живеене и осъзнатата ни нужда от отпускане, от гора, от простор, от птича песен. То е пресъздадено в принтовете на цветя, листа, птици, плодове и бръмбарчета – един екзотичен свят, сътворен специално за колекцията от Георги Флоров – дизайнер, художник и приятел на Prototype 23.

Цялата колекция пролет-лято на Prototype 23 може да бъде видяна, пробвана и усетена в компанията на дизайнерките Станислава Димитрова и Антония Райчева на 12 и 13 април в Twisted Mannequin на “Г. С. Раковски 191” в София.

Заповядайте!Текст: Prototype 23

Фотограф: Петър Тановски

 Модел: Петя Бараболова

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Плисирана макси рокля от CHLOÉ

Плисирана макси рокля от CHLOÉ Може да купите от тук  

Препоръки от седмицата

Златна гривна от CAROLINA BUCCI

Златна гривна от CAROLINA BUCCI Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кожена чанта за през рамо от ISABEL MARANT

Кожена чанта за през рамо от ISABEL MARANT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сребърна фиба за коса от DOLCE & GABBANA

Сребърна фиба за коса от DOLCE & GABBANA Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Не просто неделя, ами празнична неделя – идеално време за ефирни рокли!

Ако сте пропуснали
Най-четени