Шареният Хемингуей

x

Може би сред всички съвременни ‘модисти’, той е най-възрастният, но и най-вдъхновяващият. Ванни Антонио Ди Филипо – едно модно приключение на 82.

Еклектика, фриволност и стил. Сериозен мъж с творческа и естетическа ориентация.


 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от The Styleograph (@thestyleograph) на


Той няма изваяно тяло, като на някои съвременни „дядовци“… Няма и красиво лице… Но, за Бога, стилът и модният му усет – никой не може да ги пипне, или да си вре малкото напудрено носле в тях.

Сам си крои и шие стабилна индивидуалност. Архитект на уникален личен стил, с няколко задължителни компонента – бяла брада, ярки цветови комбинации на шапки и шалове, огледални слънчеви очила, пура и харизма.


 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от JDR and Company (@jdrandcompany) на


Сеньор Ванни има естествената способност да смесва цялата гама от допълващи се цветове в микс от ризи, жилетки, костюми и шалчета, които се съчетават с хармонията на дъгата. Определено бие по всички параграфи класическата версия на мъжкия костюм с вратовръзка и шапка. Формулата „панталони + жилетка + сако“ е перфектно разместена и променена. Изрисувайте си флора по скучната жилетка. Заменете класическите панталони с дънки в крещящи цветове или свободни панталони с джобове. Пробвайте и с камуфлаж. Под обикновената риза нахлузете тениска с ярка щампа. Вместо гладка вратовръзка, сложете мека, текстурирана. Но най-добре използвайте малък ярък шал. И Voilà!


 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от IL BISONTE (@ilbisonteofficial) на


Умелата и фина игра на цветова еклектика изглежда никак не го уморява, а непрестанното бродене по тротоарите на модните седмици, за да утоли жаждата си за fashion находки, която е все толкова остра, както и в младостта му, го зарежда с повече енергия от всяка друга почивка.

Като цяло, по степента на яркост на изображенията, бихме могли да го сравним само с една персона от противоположния лагер – прелестната модна вещица – Анна Пиаджи. И дори това да е така – ако покойната Анна беше олицетворение на кич плюс предизвикателство и смелост, то Ванни Антонио Ди Филипо е по-вероятно да бъде определен като герой с пъстра индивидуалност.


 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Rocío (@rocioantonaillanes) на


Само с един поглед този модерен Хемингуей може утвърдително да ви заяви, че за модата няма възраст! Точка и удивителен! Както самият той казва: „На 20 е лесно да носиш ярки цветове, но я опитай да го направиш на 70 и да НЕ изглеждаш като клоун!“. Ами според нас той изглежда като истински пич в най-добрия смисъл на думата.

Според неговата философия за живота е много важно с възрастта да не пускаме предпазителя на модната си фантазия и смело да експериментираме с краски и форми.


 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от ЭСТЕТИКА ВОЗРАСТА (@age_aesthetics_club) на


Младите модни последователи има много какво да научат от ексцентричния брадат венецианец, но най-важното е, че в смели нюанси, един мъж може да изглежда също толкова сериозно, както и в класическите багри.

Безпогрешният му усет за наслояване и аксесоари е повлиян от любовта му към занаятчийството, ръчната изработка и античното. Това си проличава в работата му още при първите му стъпки като дизайнер на чанти и портмонета.

Собственик е на марката „il Bisonte”, която се вихри в света на кожените изделия. Тя, като цяло, отразява неговата лична линия на всичко солидно, дългосрочно, реално и почти вечно (ако това, изобщо, е възможно в модата). Самият той и продуктите на бранда му изглеждат като нещо, което не е изцяло подчинено на времето. Поне със сигурност са толкова издръжливи и висококачествени.


 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от IL BISONTE IN TW (@ilbisonteintw) на


Защо се вдъхновихме толкова от образа и историята на шарения Santa Claus? Защото той ни учи на това, че не е страшно да остаряваме, защото всяка епоха (в моден контекст също) има своите прелести. Специално послание към господата: „Мъже, наистина можете да изглеждате смели и силни, дори в най-несериозните цветове.”

Ако модата можеше да бъде човек, то тя цялата щеше да се побере в образа на Вани Антонио Ди Филипо.
Ех, Италия, Италия, събрала си в лъскавия си ботуш целия боен моден арсенал на света.


 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от The Styleograph (@thestyleograph) на


Текст: Марина Делева

Снимки: Instagram

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

ЧАСОВНИК BULOVA 97L172

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Чанта от еко кожа Francesca Rossi

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Хранителна добавка WOMAN

  Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Шопинг чанта Tulip с еко кожа Karl Lagerfeld

Шопинг чанта Tulip с еко кожа Karl Lagerfeld Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Есенни мотиви.

Ако сте пропуснали
Най-четени