Summer hotness: най-готините плажни мъже

x

С покачването на температурите дрехите стават все по-излишни, а и неписан закон е, че на плажа се ходи по бански! И докато лятото е сезонът, в който мъжете успяват да плакнат очи и да разглеждат изваяните с мното труд и пот тела, то ние решихме да ви подарим една истински вълнуваща селекция. С какво е по-специална? Че е направена от жени за жени. И абсолютно празнува сексапила, божествените тела и страхотните мускули на мъжете. Защото на света е пълно с изключително красиви, сякаш нарисувани джентълмени. И в този горещ летен ден обръщаме внимание специално на тях! Освен че са толкова секси, че заслужават да говорим за тях непрекъснато, са и едно добро вдъхновение за хубав и изпълнен с повече красота ден.

Не можем да скрием възхищението си в моментите, в които попаднем на релефно, оформено тяло, комбинирано с неустоим чар и красота. Да, факт е, че за нас жените външността на мъжа не е ключова, но когато е толкова съблазнителна, няма как да останем безпристрастни. Правим си приятна и много секси разходка по света, откъдето събрахме впечатляващи творения на фитнеса, поръсени със сериозна щипка чар. Ще ни отнеме часове да обсъдим с какъв точно друг спорт се занимават тези плажни богове, но бихме заложили на сърф, със сигурност. Поне доста ще им отива! Факт е, че бихме прекарали доста дълго време в компанията им и бихме удължили отпуската си, ваканцията, бихме отменили плановете и бихме се оставили в обятията им. Поне за това лято, поне за още малко!

Преди време ви представихме едни от най-добрите попадения в мъжката плажна мода, но с напредването на лятото избираме да се фокусираме към по-вълнуващата и секси страна на срещуположния пол. Трудно можем да си изберем фаворит, но със сигурност предпочитаме малко по-екзотичните комбинации. За всеки случай обаче сме заложили на перфектен микс, който би се харесал дори и на най-придирчивите вкусове. Тъмна коса, светли очи или пък светли очи и руса, сърфистска коса… Няма значение. Готови сме за пътешествие, за солени дни, танци, алкохол и най-вече за разходка по плажа с някой от тези красавци. За собствено удоволствие и за моментът на истинска (макар и добронамерена) женска завист всеки път, в който някоя жена се появи под ръка с красив мъж. Но това е тема, която е много по-дълбока и изисква много повече коментари. Сега смятаме да заложим на естетиката и на красивото. Единственото, което ще слушаме, е собствения ни инстинкт и вкус. А лятото ще се справи с останалото.


  

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Слънчеви очила от FENDI

Слънчеви очила от FENDI Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Рокля от SELF-PORTRAIT

Рокля от SELF-PORTRAIT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дънки с висока талия от SAINT LAURENT

Дънки с висока талия от SAINT LAURENT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Блуза от Erdem

Блуза от Erdem Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Рокля, слънце и добро настроение е всичко, от което имаме нужда.

Ако сте пропуснали
Най-четени