„Сън в лятна нощ“ по мотиви на Dolce&Gabbana

x

dolce-and-gabbana-09

 


Докато във Франция се провеждаше Haute Couture, в Италия се подготвяше едно друго традиционно модно шоу, част от дизайнерския уикенд Alta Moda. Съвсем в сърцето на Италианската Ривиера, в Портофино, Доменико и Стефано бяха домакини на модно шоу, което по нищо не отстъпва на всички понятия за висша мода и луксозни тоалети. Подиумът и представянето, както винаги бяха на нетрадиционно място – този път в имението на Доменико Долче в Портофино.


 

dolce-and-gabbana-12

 


„Сън в лятна нощ“, но не по Шекспир, а по модели и идеи на Dolce&Gabbana – такава беше темата на ревюто. Моделите бяха преоблечени в рокли с познати силуети, като за принцеси от Юга, но с десени и акценти, каквито не бяхме виждали до сега. Колекцията се състои от зашеметяващите на брой 94 тоалета. Ревюто бе почти нереално. Гостите отново – малко на брой, но от цял свят – известни и не толкова публични личности. Те бяха събрани в градините на имението на дизайнера, който сподели, че е искал поканените да бъдат поставени на място, където „фантазията и реалността са се смесили“.


 

dolce-and-gabbana-06

 


Приказна атмосфера, в която луксът и тоалетите бяха основен акцент, разбира се, бе допълнена от гостите, част от имената, на които никога няма да разберем. Затова, когато на частното пристанище на имението в Портофино акустира огромна яхта, а Vogue пита Стефано Габана чия е тази луксозна „лодка“, той съвсем небрежно отговаря: „На клиент. От Русия.“ И така става ясно, че за някои хора, фантазиите на Dolce&Gabbana скоро ще станат реалност, когато непосредствено след ревюто си ръгнат с луксозните рокли. Но и без да е част от случващото се там, човек няма как да остане безразличен към изкуството на двамата италианци. Със или без луксозната яхта, тази идея за мода остава любима на много жени по света, които като нас чакат това ревю с нетърпение.


 

dolce-and-gabbana-10

 


 

dolce-and-gabbana-08

 


 

dolce-and-gabbana-05 (1)

 


 

dolce-and-gabbana-03

 


 

dolce-and-gabbana-02

 


Текст: Стефи Стоева

Снимки: Press

Вижте още:

ЧЕТИРИ КРАСИВИ ЛИЦА ОТ DOLCE&GABBANA ЗА ЛЯТО 2015

DOLCE&GABBANA – НОВА СЕРИЯ ПРИНТОВЕ, НА КОИТО НЕ МОЖЕМ ДА УСТОИМ

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Палто от BURBERRY

Палто от BURBERRY Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Slim boyfriend jeans от GRLFRND

Slim boyfriend jeans от GRLFRND Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Пуловер от VERSACE

Пуловер от VERSACE Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Вълнен пуловер от WE NORWEGIANS

Вълнен пуловер от WE NORWEGIANS Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Благодарни сме на есента за всеки ден, в който оставяме палтото у дома!

Ако сте пропуснали
Най-четени