The bigger, the better. Новият прочит на сакото!

x

Свикнали сме да приемаме междинните сезони като истинско предизвикателство в модно отношение. Съчетаваме елементи от зимния и летния гардероб, а аутфитите, които се раждат от въображението ни, са повече от вълнуващи. Истината е (както неведнъж сме казвали), че обичаме да „крадем“ по нещо от гардероба на мъжете. Мъжката мода е изключително стилна и вдъхновяваща. Обичаме костюмите на силния пол, кашмирените палта, огромните шалове. Днес се фокусираме върху саката им, които взимаме директно от закачалката, малко преди да излезем.

Макси саката са перфектният преход от есента към зимата. Носим ги малко преди да облечем палтата и точно след като сме свалили любимия бомбър.

Потапяме се в примерите на най-добрия стрийт стайл, където XXL саката отдавна са водещ тренд. Кашмир, вълна, туид… възможностите са безкрайни. Завършват аутфитите ни в комбинация с джинси, къси поли или официални рокли. Колкото по-голямо, толкова по-добре. Именно такава е тазгодишната мантра на модните момичета и повелителките на стила. Сакото е предпочитана дреха и за работни срещи, тъй като е идеален завършек на по-деловия look. В същото време успява да е нужната прегръдка тогава, когато ефирната ни рокля се нуждае от връхна дреха.

Цветовете варират от бежово до сиво и тъмносиньо, а предпочитаната гама е близка до основния цвят на сакото. Поне на това ни учат добрите примери на уличния стил! Разбира се, възможно е да изберете и контрастен, силен цвят на сакото, който да бъде ключов акцент на аутфита ви. Добавяме чифт хубави обувки, за предпочитане на висок ток, усмивка, бронзов загар от дългите летни дни и настроение.

Безспорен хит са и т.нар. „безформени“ сака, които наблягат почти изцяло на оувърсайз елемента, залагайки на XXL раменете и по-широките ръкави. Направихме внимателна селекция от макси сака, които съвсем спокойно можем да носим в ежедневнието си. Чифт добри джинси и черно поло, например, биха сътворили един прекрасен, елегантен и вълнуващ аутфит. А какво по-хубаво от това да бъдем наметнати със сакото на любимия мъж? Като допълнение към роклята на пайети.

Текст: Теа Николова

Снимки: Pinterest

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Mood Designer Sweatshirt за Нея

Напишете вашето послание тук

Препоръки от седмицата

Mood t-shirt за Нея

Mood t-shirt за Нея Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Taitinger Brut Reserva NV 750 ml с две чаши

Taitinger Brut Reserva NV 750 ml с две чаши Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Mood t-shirt за Него

Mood t-shirt за Него Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Перфектният аутфит за работещи момичета!

Ако сте пропуснали
Най-четени