Тренд радар: Бродерии и блясък

x

 


Слагайте слънчевите очила, защото нивото на блясък в пролетните колекции е извънземно. Луксът скача до небето с всеки бод по безкрайните бродерии, които завладяха дефилетата. Пролетта ще бъде безсрамно пищна, а ние сме готови да й намигнем за добре дошла в гардероба ни с всичката си царственост. Минимализмът е притиснат в ъгъла, но и на него му беше време да си вземе заслужен отпуск.

Връхни дрехи, обувки и чанти – никой не е пощаден, бродериите плъзнаха като сладък вирус по котешката пътечка и заразиха всичко по пътя си. Детайлите, сътворени на ръка, се пренесоха дори върху най-фините материи като тюла и не по-малко пипкавите, каквато е кожата. Златните ръце на модата са били под пара задълго, за да могат да ни сюрпризират с такова изящество.
Gucci и Dolce and Gabbana са властелините на този тренд. Пред тях никакви правила и канони не изглеждат достатъчно сериозни. Преди се пазехме от предозиране с повече от един пищен акцент в облеклото, докато сега тези два бранда нагледно ни показаха колко в реда на нещата е да блестим от върха на обувките до аксесоара в косите ни.

В бюти аспект колекциите показаха лица едва докоснати от четките за грим, заложили на естествената красота и хармонията между външния и вътрешния блясък у една жена. Приемаме го почти философски и се усмихваме издайнически каква пролет само ни чака. Да заповяда!

Текст: Fashion Inside

Снимки: Press

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Кецове от Gucci

Кецове от Gucci Може да купите от тук 

Препоръки от седмицата

Oversized тренчкот от PUSHBUTTON

Oversized тренчкот от PUSHBUTTON Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Къса рокля от тюл от RIME ARODAKY

  Къса рокля от тюл от RIME ARODAKY Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Къси панталони от деним

Къси панталони от деним Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Цветни детайли при мрачно време!

Ако сте пропуснали
Най-четени