Тренд радар: на лов за бански костюми

x

Все още чуваме приятелки да се оплакват, че не са готови за летните си приключения, включващи плаж, море и слънце – сиреч все още нямат бански костюми. Питаме защо – е, момичетата просто не могат да си изберат! Хайде сега, изборът е голям, но пък ние винаги сме на разположение. Нали знаете поговорката „Приятел в нужда се познава“ – е, вече сме тук и със списък за най-горещите тенденции в банските костюми за това лято.

Няма да ви съветваме какво да изберете, а само ще ви помогнем да се ориентирате в морето от трендове и да изберете най-подходящия за вашата фигура бански. Преди да следвате която и да е мода, си припомнете следното: най-успешната тенденция е да следвате собствения си усет, за да се чувствате добре в кожата си.С любов от 80-те

Не се чудете, а веднага обърнете внимание на банските костюми от две части с долнище с висока талия! Тя не е ново попълнение в тенденциите, а по-скоро е нещо като постоянен обитател на модния департамент, посветен на морето и ваканциите. Високата талия ще ви помогне да „приберете“ несъвършенства, ако има такива. Ще издължи фигурата ви (което си е едно неустоимо предимство) и ще ви пренесе в 80-те години при Одри Хепбърн, в която непременно ще се превърнете, ако комбинирате банския си с ретро очила и сламена шапка.


Джунгла на плажа

Нали не сте изненадани, че животинските принтове присъстват и в банските костюми? След зимата, пролетта и неспиращия порой от десен след десен е логично намекът за дивата в нас да бъде прочетен и при банските. Можете да избирате между леопардова щампа, змийски шарки и черно-бели десени, напомнящи зебра. Удачно е да ви напомним да избягвате при всякакви обстоятелства животински модели в неонови цветове. Няма нужда да прекаляваме, нали? И без това плувното облекло е доста оскъдно, по-добре да не миксираме трендовете.


Ретро, но не съвсем

Нека бъде ясно – целите бански от 70-те години претърпяват нещо като ренесанс и не можем да не се влюбим в тях! Кройките са малко по-обрани, не покриват повече от нужното и всички идват с коланче на талията. Всички! Толкова подходящи са за тези, които искат да подчертаят талията си, колкото и за тези, които не искат. Този тип бански сякаш е магически създаден да създава извивки, но и да прикрива последната тортичка в повече. Неговият близнак – костюмът от две части с халки или катарами също ще ни бъде компания в почти всички пътувания.


Набор х3

Не прибързвайте с решението, че банският с набори пасва само на лица под 18-годишна възраст – изобщо не е така. И неслучайно е на трето място в списъците с бански on trend – изглежда учудващо добре и, за разлика от останалите модели, набраният бански придава оптически обем на нужните места. Идва в безброй цветове и шарки, но най-разпространените такива са флоралните принтове върху жълто, синьо и бяло. Подхожда си добре и с Пиня колада.


Възелчета, панделки и още нещо

Е, подразбира се, че става дума за бански с вързани елементи – може да са цели или половинки костюми със завързващо се долнище или топ. Всякакви цветове и десени са добре дошли, стига все някъде да има малък възел или панделка. Още нещо – ами, то ще да е добро настроение, може би и освежаващ коктейл.


Проверка на зрението

Нали знаете как очният лекар ви изпитва на преглед – гледате точки от разстояние и преценявате колко добре виждате. Добри новини – това лято можете да изпробвате зрението си и върху бански с точки, защото те са навсякъде. Цели или  бански от две части, цветни или монохромни – точките са тук, за да останат. Върху какъвто и да е модел и при всички случаи! Както знаете, точките направиха грандиозно завръщане тази пролет – както обикновено се случва всяка година – но важното е, че ги обичаме и те не ни разочароват никога.


Като бонус информация ще ви подшушнем, че сред тенденциите в банските успяха да се вмъкнат също и неона, металическите цветове като златисто и сребристо и cut-out елементите. Бихме могли да кажем, че до 3-4 модела от тази класация биха задоволили нуждите на всяка една от нас при пътуване до любимото море, така че изберете фаворитите си и ги слагайте в куфара!

Текст: Мила Стоянова

Снимки: Pinterest

 

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Боти до глезена от JIMMY CHOO

Боти до глезена от JIMMY CHOO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Рокля от JENNY PACKHAM

Рокля от JENNY PACKHAM Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Златно колие с диаманти от DE GRISOGONO

Златно колие с диаманти от DE GRISOGONO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Плетен пуовер от ROSIE ASSOULIN

Плетен пуовер от ROSIE ASSOULIN Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Сложете коженото яке и усмивката си, и превърнете сряда в любимия ден от седмицата.

Ако сте пропуснали
Най-четени