Уличният стил от Милано е учебник по мода

x

Милано е градът за вдъхновение, що се отнася до мода. Може и да не е най-красивият италиански град, но определено е най-стилният. Ако има място, където тенденциите да се раждат, то това определено са миланските улици. Те са най-горещата модна точка, а модните седмици безспорно са събитията на годината.

Дойде време и за зимната доза стил и красота. Мъжката седмица на модата в Милано винаги е била отправна точка за най-добре облечените мъже и жени в бранша. Насладихме се на красиви, чисти визии, монохромни комбинации с ярки аксесоари за акцент и изключителна мъжка мода. Няма защо да се лъжем, италианците са най-добре облечените мъже. Сред кадрите, които ни направиха най-силно впечатление, попадат и няколко прекрасни дами, чийто стил нямаше как да не похвалим. Те потвърждават и силното модно присъствие на животинските щампи, за които вече разказахме.

Ако има какво да научим от италианския стрийт стайл, със сигурност бихме структурирали в списък няколко неща. Започваме с богатото въображение на жителите на Ботуша, които смесват материи, текстури, цветове и стилове по завиден начин. Преминаваме и през безспорната смелост, която модните магьосници притежават. Едва ли си задават баналния въпрос „какво биха казали хората“ и определено слушат интуицията си. И още нещо, което не бива да пропускаме в никакъв случай – италианците успяват да пречупят всяка една тенденция през собствената си призма. Това е умение, което се придобива с времето. Вярваме, че именно тези добри примери биха ни вдъхновили и предизвикали да извадим от гардеробите си нещо по-различно, по-необичайно, по-особено. Или пък нещо супер basic, на което да вдъхнем втори живот.

Възможностите са изключително много… точно както добре облечените хора в следващите кадри. Приятно гледане!

Текст: Теа Николова

Снимки: Vogue

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Слънчеви очила от FENDI

Слънчеви очила от FENDI Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Рокля от SELF-PORTRAIT

Рокля от SELF-PORTRAIT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дънки с висока талия от SAINT LAURENT

Дънки с висока талия от SAINT LAURENT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Блуза от Erdem

Блуза от Erdem Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Въпреки  дъждовното време, днес каним слънцето на разходка!

Ако сте пропуснали
Най-четени