Уличният стил от Милано е учебник по мода

x

Милано е градът за вдъхновение, що се отнася до мода. Може и да не е най-красивият италиански град, но определено е най-стилният. Ако има място, където тенденциите да се раждат, то това определено са миланските улици. Те са най-горещата модна точка, а модните седмици безспорно са събитията на годината.

Дойде време и за зимната доза стил и красота. Мъжката седмица на модата в Милано винаги е била отправна точка за най-добре облечените мъже и жени в бранша. Насладихме се на красиви, чисти визии, монохромни комбинации с ярки аксесоари за акцент и изключителна мъжка мода. Няма защо да се лъжем, италианците са най-добре облечените мъже. Сред кадрите, които ни направиха най-силно впечатление, попадат и няколко прекрасни дами, чийто стил нямаше как да не похвалим. Те потвърждават и силното модно присъствие на животинските щампи, за които вече разказахме.

Ако има какво да научим от италианския стрийт стайл, със сигурност бихме структурирали в списък няколко неща. Започваме с богатото въображение на жителите на Ботуша, които смесват материи, текстури, цветове и стилове по завиден начин. Преминаваме и през безспорната смелост, която модните магьосници притежават. Едва ли си задават баналния въпрос „какво биха казали хората“ и определено слушат интуицията си. И още нещо, което не бива да пропускаме в никакъв случай – италианците успяват да пречупят всяка една тенденция през собствената си призма. Това е умение, което се придобива с времето. Вярваме, че именно тези добри примери биха ни вдъхновили и предизвикали да извадим от гардеробите си нещо по-различно, по-необичайно, по-особено. Или пък нещо супер basic, на което да вдъхнем втори живот.

Възможностите са изключително много… точно както добре облечените хора в следващите кадри. Приятно гледане!

Текст: Теа Николова

Снимки: Vogue

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Плисирана макси рокля от CHLOÉ

Плисирана макси рокля от CHLOÉ Може да купите от тук  

Препоръки от седмицата

Златна гривна от CAROLINA BUCCI

Златна гривна от CAROLINA BUCCI Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кожена чанта за през рамо от ISABEL MARANT

Кожена чанта за през рамо от ISABEL MARANT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сребърна фиба за коса от DOLCE & GABBANA

Сребърна фиба за коса от DOLCE & GABBANA Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Винаги вярвайте, че нещо страхотно ще се случи!

Ако сте пропуснали
Най-четени