Време е за малко сърф… и момчета

x


Лятното настроение няма как да не ни донесе свежи мисли за любов, приключения, влюбвания и много красота. Именно плажът и нощите са мястото, на което се случват най-вълнуващите истории, за които си спомняме в студените зимни нощи. Истината, обаче е, че няма как да не споменем летните дни, солената кожа и коса, златния тен и всички красиви мъже и жени, които срещаме по плажовете. Днес ще се насладим на мъжката красота и по-скоро на една определена порода мъже, които са особено екзотични. За щастие, можем да ги открием и по нашите плажове, особено ако се преместим на юг. Където има вятър, има вълни, а където има вълни, има сърфисти. Правило номер едно!

Обръщаме поглед към онези сякаш изваяни и атлетични тела, покрити с татуировки. Сърфистите владеят изкуството на вятъра и още едно, много по-важно изкуство. Онова на женските сърца. Колкото и да въздишаме, сякаш единственото, което вълнува мъжете, пленени от морето, е посоката и скоростта на вятъра. Но все пак, надяваме се, има шанс и за нас, особено в дъждовни дни. Мъжете сърфисти впечатляват не само със сексапил, но и с особен тип небрежност, която намираме за изключително интересна. А в комбинация със сърф дъската, са повече от неустоими.

Да, може би рядко ще видим сърифст, облечен с нещо различно от бански, но за какво ни е да го насилваме да носи костюм, например? Нали именно това, което ни привлича, е солената кожа, белезите на слънцето и мощта, с която танцуват в морето? Нямаше как да не им обърнем специално внимание, особено през август, когато, както сме чували, вятърът е доста удачен. И дори да не сме в Австралия и да не разгръщаме местно списание сме убедени, че дори и по нашите ширини има достатъчно качествени сърфисти, било то професионалисти, любители или аматьори. А и има ли значение? Важни са страстта, любовта към адреналина, стихиите и онази неоспорима мъжественост, с която се засилват към морето, сякаш няма какво да ги спре.Направихме внимателна селекция от най-сексапилните сърфисти, на които попаднаха очите ни. Важно е да отбележим, че не разбираме абсолютно нищо от техническия аспект на този иначе доста вълнуващ спорт. В момента сме решили да сме просто момичетата на брега на морето, които тайно приближават камерата на телефоните си, за да видят отбизо лицата на тези митични същества. А след това да се отдадем на небрежен и приятен разговор, който, кой знае, може да ни сближи не само със сърф момчетата, но и с вълните. Докато този момент настъпи, разглеждаме с удоволствие и нашите фаворити.
Текст: Теа Николова

Снимки: Pinterest

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Сникърси от STELLA MCCARTNEY

Сникърси от STELLA MCCARTNEY

Препоръки от седмицата

Суичер от ISABEL MARANT

Суичер от ISABEL MARANT

Препоръки от седмицата

Къс панталон от CHLOÉ

Къс панталон от CHLOÉ

Препоръки от седмицата

Дънки до глезена от KHAITE

Дънки до глезена от KHAITE

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Здравей, петък!

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ