За свободното време

x

 


"Мисията" ви е да си почивате, да се възползвате от мързеливата си страна и да не забравяте, че и вие наистина имате нужда от това. За тази цел, се облечете с широки и удобни дрехи. Не се напрягайте с излишни размисли за калории или, че сте прекарали един ден без да се гримирате. Бъдете щастливи и спокойни, отидете на боулинг или гледайте филм, отидете на разходка или просто изведете кучето си навън. За тези цели използвайте цветни дрехи, пухкави пуловери и комбинирайте всичко според това чудесно настроение. 

 


 


Всъщност, широките рокли и панталони, блузоните и цветовете са част от причините да подберем тази тема. Всички тези дрехи ни се видяха толкова практични, а сме сигурни, че някъде из гардероба всички имате по едно забравено съкровище на празнична, лежерна тематика.

 


 

 


 

Събрахме тези снимки, за да се запознаете с идеите нагледно, за да се опитаме да ви накараме да забравите за онези малки притеснения, които всички така или иначе имаме. Спомняте ли си „домашните панталони”, които Рейчъл от сериала „Приятели” лансира в Ралф Лорън? Ние искаме да импровизираме с облеклото си в този дух. Смятаме, че топлите и удобни дрехи все пак са много важно произведение на модната индустрия и напоследък те не ни убягват. 

текст: Стефи Стоева

снимки: БГНЕС

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Ако времето е лошо, облечете….розово.

Ако сте пропуснали
Най-четени