Готови ли сте за „50 нюанса сиво”? Спечелете дантелени белезници и дантелена маска за очи от BonBon Lingerie

x

 

 

 


 

– Казах ти, Анастейжа. Има нещо в теб. Не мога да те пусна да си идеш – каза той с ирония. – Като нощна пеперуда около лампа. Така се чувствам. – Гласът му стана много мрачен. – Желая те толкова силно, особено сега, както хапеш тази устна… – Пое дълбоко въздух и преглътна.

Стомахът ми се обърна на 180 градуса. Той ме желаеше… по неговия си наистина странен начин, но този красив, ексцентричен мъж ме желаеше.

– Това клише с пеперудата и лампата май трябва да го обърнем – казах. Аз бях пеперудата, той беше лампата. И аз щях да изгоря. Знаех го със сигурност.

Този „Свети Валентин” ще бъде по-различен от всички до сега. Букетите и розовите сърца остават на заден план, защото предстои нещо в далеч по-мрачни цветове. Сиви. 50 нюанса.

Премиерата на един от най-дългоочакваните филми предвидливо е насрочена за „Деня на влюбените”. Обратното броене отдавна започна и остава съвсем малко, докато еротичният бестселър оживее в киносалоните.

Еуфорията не подмина и нас. Затова решихме да ви изненадаме както по случай предстоящия празник, така и по случай провокативната продукция, която очакваме с нетърпение. В духа на лентата си позволяваме да бъдем по-разкрепостени. В името на любовта позволяваме на задръжките да паднат напълно.

Искате ли да спечелите дантелена маска за очи и дантелени „белезници“ от BonBon Lingerie? Всичко, което трябва да направите, е да харесате и споделите статията от нашата страница във Facebook. На 13 февруари, на случаен принцип, ще изберем двама победители от всички участващи.

Успех!

Текст: Fashion Inside

Снимка: BonBon Lingerie

Вижте още:

„50 нюанса сиво”: обратното броене започна!

50 нюанса сиво, 50 нюанса Дакота Джонсън

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Кожени обувки на висок ток TOM FORD

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Пуловер от кашмир KHAITE

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дънки от FRAME

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Пуловер тип поло THE ROW

Пуловер тип поло THE ROW Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Уверени в градската джунгла.

Ако сте пропуснали
Най-четени