2017 – Годината на Петела за всички зодии

x


Везни

2017 година е период, в който Везните трябва да направят равносметка на всички свои завършени и незавършени дела. Всички въпроси, които ги терзаят от доста време ще бъдат решени от само себе си. Възможни са внезапни затруднения, които да нарушат спокойствието на представителите на знака. Но не бива да се поддават на провокациите на Съдбата.



Скорпион

Скорпионите могат да усетят период на промяна и неочаквани изненади през 2017 година. В това време върху тях едновременно ще се изсипят интересни открития и неприятности. В отношенията с хората, Скорпионите ще трябва да покажат лоялност и приятелство. По този начин ще могат да получат подкрепата на приятелите и близките си, за която времето е много подходящо. Представителите на знака ги очакват много страсти и интриги – затова не бива лесно да се доверяват на хората!



Стрелец

Стрелците ще са много щастливи през 2017 година. Времето за развитие на нови отношения, за укрепване на отдавна установени връзки ще бъде особено благоприятно, затова е необходимо да се опитате да не изпускате този шанс. Хората от този знак ги очакват прекрасни романтични моменти, вечери с любимия човек, които трайно ще оставят следа. Годината на Огнения Петел е период за нови полезни за ежедневието запознанства.



Козирог

Този знак ще проявява максимална активност през предстоящата 2017 година. Животът им ще изобилства от нови запознанства, идеи и приключения. Необходимо е да се наслаждавате на тези възможности и да прекарате приятно времето си. Но не бива да се отпускате, защото измени са възможни. Но това дори е за добро, защото човекът, който ви е предал ще си отиде, а това ще ви донесе облекчение и утеха.



Водолей

2017 година ще бъде период, в който Водолеите все по-често ще обръщат поглед в миналото, за да си припомнят своите действия и да анализират взетите решения. Възможно е даже стари ситуации да заблестят отново на хоризонта и те ще положат всички усилия, за да се справят с тях. Даже стари познати също ще се появят изневиделица в живота на Водолея. А това е голям късмет, защото ще срещнете хора, които отдавна не сте виждали!



Риби

За Рибите Годината на Огнения Петел ще се окаже динамичен период. Ще се потопите в калейдоскоп от събития. Максимално удоволствие представителите на знака получават от тези ситуации, чиито ритъм напълно ги устройва. Не е необходимо да се затворите за околните. 2017 година ще донесе максимално количество удоволствия, затова е нужно да ги изживеете на макс!

Ще допълним звездите в предсказанието си за 2017 г., че е достатъчно да поискате и ще получите най-доброто от следващата година. Убедени сме в това.

Текст: Ивайла Влахова

Снимки: Harper’s Bazaar

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!



/


Какво ново

Миди рокля с колан от SELF-PORTRAIT

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кожен колан от SAINT LAURENT

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дълъг елек от MAX MARA

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Миди рокля от ALTUZARRA

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Забров принт и нотка екстравагантност.

Ако сте пропуснали
Най-четени