Жълтото земно куче покровителства 2018-а

x

Asia’s Next Top Model, Chinese Zodiac Photoshoot


Според източния календар, покровител на 2018 година ще бъде жълтото земно куче – символ на верността, благоразумието и приемствеността на поколенията. Тази година обещава да бъде премерена, спокойна и успешна за тези, които умеят да проявяват постоянство и устойчивост пред житейските предизвикателства.

Знакът, символ на 2018 година, притежава много положителни качества. Отличава се с ум, съобразителност, честност, вярност и здравомислие над спонтанните пориви. Цветът на година е жълт, посоката – северозапад, вкусът – горчив, а периодът, който олицетворява е краят на есента, деветият месец от годишния цикъл според китайския календар. Годината на кучето ще продължи от 16 февруари 2018 година до 5 февруари 2019 година.


Alta Societa – Glamour Italia


Кучето е особено практично и пестеливо, така че семейството му винаги да живее в просперитет и благополучие. Представителите на този източен знак притежават особено изострено чувство за справедливост и не търпят подлости, измами и нечестни действия.

Ако трябва да кажем какви са негативните качества на покровителя на 2018-а, то той се отличава с излишна праволинейност и хитроумие. Кучето може да каже всичко, което мисли право в очите на този или онзи човек, без да се интересува от чувствата на събеседника си, остро да разкритикува действията на другите и умишлено да предизвика конфликт.


Alta Societa – Glamour Italia


Символът на 2018-а е ярък представител на енергията Ян, олицетворяваща интровертното мъжко начало, чиято посока е насочена не към външния, а към вътрешния свят. Това означава, че мъжете ще се чувстват особено комфортно, спокойно и уверено през предстоящата година. Енергията на мъжете несъмнено ще преобладава, но това не означава, че няма място и за женската сила.

Жените трябва да си припомнят за своята същност и да обърнат повече внимание на семейството, личните си цели и отношения. Добре е да потърсят в себе си женствеността и така ще си осигурят една спокойна и добра година.


Alta Societa – Glamour Italia


Кучето е семеен знак и символ на верността, затова най-добре е да посрещнете новата година в тесен приятелски и семеен кръг. Този символ не се плаши от забавления и необичайни постъпки, затова и празникът трябва да е ярък и пълен с изненади. Освен това, покровителят на 2018 година е консервативен, затова обича скромността, естествеността и искреността.

След като разкрихме общите характеристики, с които символът на 2018 година, ще изпълни следващата година, скоро ще ви покажем и какво ще донесе на останалите представители според китайския зодиак.

Текст: Ивайла Влахова

Снимки: Alta Societa – Glamour Italia/Asia’s Next Top Model, Chinese Zodiac Photoshoot

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Бански Audrey от Sun Diva

Бански Audrey от Sun Diva Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Къси дънки от SAINT LAURENT

Къси дънки от SAINT LAURENT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кимоно Hanna by SUN DIVA

Кимоно Hanna by SUN DIVA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Цял бански костюм RITA от Sun Diva

Цял бански костюм RITA от Sun Diva Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Бял топ, деним и малко Calvin Klein са достатъчни.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ