Какво ни очаква в годината на Тигъра

x

Годината на Плъха (2020) постави в центъра оцеляването, а тази на Вола (2021) бе за адаптирането към нова реалност. Годината на Тигъра (2022) ще мине под знака на големи промени – промени, които всеки от нас по един или друг начин ще направи. Това ще бъде година на поемане на рискове.

Тигърът се свързва с Ян (мъжка, активна) енергия. Тигрите вършат нещата по свой собствен начин и не обичат да им се казва какво да правят. Очаквайте всичко бързо да се променя тази година. Важно е да следваме интуицията си и най-смелите си мечти, но също така трябва да държим егото си под контрол.

В китайския хороскоп освен 12 животни има и 5 типа, базирани на природните елементи. 2022 г. е годината на Водния тигър. Водата разкрива емоциите ни повече от всеки друг елемент. Свързва се с това да бъдем чувствителни, креативни и отворени за промяна. Водата е мощна природна стихия – може да победи огъня и да заобиколи всяко препятствие по пътя си.

Бъдете готови през 2022 г. ситуациите да се променят рязко. От една страна, това може да означава избухливост и драма у дома или на работа. От друга страна, годината на Тигъра може да донесе и неочаквани добри новини и да превърне и най-смелите мечти в красива реалност.

Въпреки че са по природа експанзивни, целта на Водните тигри винаги е да правят най-доброто за всички, а не само за себе си. Те са самоуверени и притежават способността да учат. Това е година за смяна на кариерата, изграждане на екипи или връщане към творчески проекти.Плъх: 1936, 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008, 2020

Плъховете са работливи и упорити. Обичат да планират предварително. В динамичната година на Тигъра обаче ще се наложи плановете често да се коригират. На работа плъховете ще имат по-голям успех, ако разполагат с план А, Б, В…

Може да почувствате, че късметът не е на ваша страна през 2022 г., но имайте предвид, че във всяка криза има възможност. За да подобрите финансовото си състояние и да имате успешни междуличностни отношения, бъдете спокойни и избягвайте прибързаната реакция. Вярвайте в себе си! Фокусирайте се върху собствения си растеж и инвестирайте в повишаване на квалификацията. Не забравяйте, че сте умни и че можете да се адаптирате.

Необвързаните Плъхове вероятно ще привлекат начие внимание, но може и да се влюбят в неподходяща личност. Гледайте делата, а не думите!

У дома нарастващите нива на стрес може да повлияят на взаимоотношенията. Стремете се да бъдете търпеливи към партньора си. Показвайте грижа, правете малки жестове и изненади – това може да подобри връзката ви.

Вол: 1937, 1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009, 2021

Романтика и успех в кариерата. Финансови награди за Вола, стига да работи усилено. А той винаги работи усилено, нали?

В годината на Тигъра вашето богатство изглежда стабилно, но не го приемайте за даденост. Ще има малко неочаквани разходи. Когато става въпрос за инвестиции, останете верни на своята предпазлива природа. Направете проучване и не бързайте да приемате съвети от непознати. Обсъдете плановете си със семейството си. Друга гледна точка ще посочи потенциални клопки, които може да сте пропуснали.

Необвързаните Волове може да срещнат бъдещия си партньор в живота. Обвързаните ще забравят всички предишни конфликти и отношенията им ще бъдат стабилни през 2022 г. Семейните вероятно ще се решат на дете, тази година е изключително подходяща за това.

2021 г. беше трудна за много Волове, но вие успяхте да се справите и сега можете да се отпуснете.

Тигър: 1938, 1950, 1962, 1974, 1986, 1998, 2010, 2022

Това наистина може да бъде вашата година, ако излезете от зоната си на комфорт и не подминавате възможностите. Можете да използвате 2022 г., за да се преквалифицирате. Вашият финансов успех зависи от прилагането на нови стратегии. Новите методи обещават възможности за вашата кариера, бизнес и богатство. Не е изключен известен стрес и несигурност, но стига да обръщате внимание на детайлите по време на работа, всичко ще бъде наред.

Щедрите Тигри обичат да обсипват семейството си с подаръци. Но тази година ще е по-добре да се придържате към реалистичен бюджет. Правете своите проучвания, преди да купите нещо, и финансите ви ще останат под контрол. За запалените инвеститори – трябва да следите пазара и да знаете кога е време да се откажете от инвестицията.

Ще спечелите повече от очакваното, ако разширите социалния си кръг, но внимавайте. Много сте проницателни и обикновено надушвате фалшив приятел, но тази година може да се изкушите да се доверите на грешния човек.

Всяко усилие се брои в една връзка и ключът към избягването на любовна криза или криза в отношенията е да останете искрени и да изпълните дадените обещания.

Заек: 1939, 1951, 1963, 1975, 1987, 1999, 2011, 2023

Последните няколко години бяха години на предизвикателства за чувствителния Заек. Работили сте усилено и това невинаги е било признавано. През 2022 г. упоритата ви работа ще бъде възнаградена. Ще бъдете уважавани от колегите си и ще усилите потока си от приходи.

Хората, родени в годината на Заека, имат чудесен вкус. Вие цените изящното изкуство, красивите материи и стилния дизайн. През 2022 г. трябва да внимавате да не бъдете заслепени от емоции или пищни подаръци.

Необвързаните да се огледат в колегите. Приятелство може да прерасне в специалната връзка, за която сте мечтали. Обвързаните ще се радват на стабилен семеен живот – това е идеалната година да положите малко усилия, за да съживите искрата във вашите отношения. Отделете време за романтика.

Ще се наслаждавате на вълнението, което ще ви донесе годината на Тигъра, но понякога може да се чувствате претоварени. Открийте своите начини, с които да се отпускате, когато имате нужда от това. Така ще сте готови и за вашата година – 2023 г.Дракон: 1940, 1952, 1964, 1976, 1988, 2000, 2012, 2024

В годината на Тигъра може да се сблъскате с неочаквани разходи и моменти, когато финансите ви са затруднени. Така че бъдете разумни, направете своето проучване и планирайте бюджета си добре. Собствениците на бизнес трябва да възприемат консервативен подход и да се погрижат за оптимизиране ефективността на работа.

Драконите притежават голяма сила на характера и истински лидерски качества. Но това понякога означава, че не виждате нужда да обяснявате каквото и да било на другите – просто продължавате напред и го правите по своя начин. През 2022 г. този навик може да доведе до недоразумения, които да ви накарат да се отдалечите от семейството и приятелите си.

Бъдете отворени, когато възникнат трудни ситуации, и се изяснявайте, когато е необходимо. Правилната комуникация е ключът към разрешаването на всякакви проблеми във взаимоотношенията.

Ако сте необвързани, насладете се! Годината на Тигъра е вашето време да работите за това, което искате в живота.

Змия: 1941, 1953, 1965, 1977, 1989, 2001, 2013, 2025

Годината на Тигъра е добър момент за вас, макар че невинаги ще се чувствате така. Тази енергична година може да бъде малко стресираща за сдържаната Змия. Но пък вашият спокоен и дипломатичен характер ще ви е от полза в работата.

Парите и семейният успех са до вас през 2022 г. Отлично развиваща се кариера, богатство и непредвиден късмет обещават страхотна възвръщаемост. Търсете възможности, тъй като благодетелите са наоколо, за да ви напътстват – може да откриете, че артистичната креативност на Тигъра ви вдъхновява тази година. Освен да поддържате фонд за спешни случаи, може да искате да инвестирате в различни бизнеси и продукти и да увеличите богатството си дългосрочно.

Трябва да се отървете от навика да мислите прекалено и да задържате нещата в себе си. Необвързаните вероятно ще срещнат потенциален партньор, който е прагматичен и грижовен, докато тези във връзка ще се радват на стабилност у дома и с партньора си. Ако сте с някого от известно време, това може да е годината, в която да обсъждате брак. Ако сте женени, поддържайте искрата с нови занимания заедно.

Отделяйте време за премахване на стреса. Медитацията или тихите хобита като градинарство могат да ви дадат необходимото време.

Кон: 1942, 1954, 1966, 1978, 1990, 2002, 2014, 2026

Конят може да очаква обещаващи перспективи за кариера, богатство и успех през 2022 г., а условията са подходящи за добри инвестиции. Разбира се, трябва да сте проактивни и да работите усилено. Но добрата новина е, че благодетелите са около вас, за да ви подкрепят. Когато инвестирате, погледнете под повърхността. Може да помислите за малки инвестиции в надеждни финансови продукти.

Пазете се от безскрупулни хора на работа. Като цяло сте твърде свободолюбиви, в годината на Тигъра страстите могат да избухнат по време на работа. Вашият неутралитет ще сведе до минимум потенциалните конфликти.

Вкъщи ще имате нужда от този дух на неутралност, защото намесата на членове на семейството може да повлияе на любовните ви отношения. Най-добре е да останете отворени и да сте честни с партньора си, за да разрешите всички предизвикателства.

За необвързаните – обърнете внимание на вашата среда. Любовта може да е точно под носа ви.Коза: 1943, 1955, 1967, 1979, 1991, 2003, 2015, 2027

Възможностите за повишение и за увеличение на заплатите най-накрая са тук! С подкрепата на благодетели успехът е близо, ако планирате да започнете нещо ново или да инвестирате в бизнес начинания. Стремете се обаче и да контролирате финансите си.

Необвързаните може да срещнат потенциален партньор. Ще искате всичко да се случва по-бавно, за да култивирате връзката си. Обвързаните може да обмислят брак, докато женените двойки ще се решат на дете.

Енергията на годината на Тигъра ще направи Козите по-общителни. Вашият процъфтяващ късмет в отношенията означава, че ще срещнете повече съмишленици и хора, с които да изградите потенциално сътрудничество. Вие сте като магнит тази година и всеки ще иска да бъде ваш приятел.

Маймуна: 1944, 1956, 1968, 1980, 1992, 2004, 2016, 2028

Въпреки вашата стабилност може да имате желание за допълнителен доход – в края на краищата Маймуната обича да бъде заета. Но мислете добре, преди да предприемете действия. През 2022 г. всеки ще бъде решен да прави нещата по свой собствен начин и това може да бъде разочароващо за Маймуната.

Бъдете по-внимателни към финансовите въпроси. Помислете два пъти, преди да направите големи инвестиции или да се съгласите да дадете заем на приятел.

Вашият социален живот е натоварен както винаги – общителната Маймуна може лесно да срещне съмишленици чрез общи приятели. Необвързаните ако не са сигурни за потенциалния си партньор, всичко е наред. Просто отделете време да общувате повече, преди да стигнете до заключение.

Ако планирате да се ожените, изберете благоприятна дата за сватба. Семейните не е изключено да се сблъскат с някои изпитания, но всичко може да бъде разрешено и преодоляно чрез спокойни разговори. Разумно е да потърсите съвет, когато е необходимо.

Петел: 1945, 1957, 1969, 1981, 1993, 2005, 2017, 2029

Петелът ще е най-щастливият от всички зодиакални знаци в годината на Тигъра. Хората, родени в годината на Петела, могат да очакват дълготрайно богатство и успех, изненадващи доходи и бонуси. Процъфтяване на бизнеса, увеличения на заплатите. Разбира се, за да постигнете финансовите си цели, планирайте правилно живота и инвестициите си.

Оптималният късмет в отношенията сочи романтика, която се носи във въздуха. Необвързаните може да срещнат партньор или да развият до друго ниво романс, който е започнал отскоро. Обвързаните и семейни Петли ще се радват на връзката си. Ще бъде натоварена година за вас, така че се опитайте да прекарвате достатъчно качествено време заедно. Споделяйте мислите си един с друг, защото откритата комуникация ще ви сближи.

Предстоят много хубави преживявания. Ще се наслаждавате на страстта в годината на Тигъра, но трябва също и да се грижите за себе си.

Куче: 1946, 1958, 1970. 1982, 1994, 2006, 2018, 2030

Кучето е идеалистично, лоялно и смело. Ще имате нужда от всички тези качества, защото упоритата работа е ключът към вашето богатство и успех през 2022 г.

Кучетата в началото на своя професионален път могат да очакват успешен старт. Добрата новина е, че доходите ви изглеждат доста стабилни. Управлявайте финансите си разумно и спестявайте.

Помислете за инвестиране в нови умения. Тази година вашата решителност и постоянство могат да ви помогнат да преодолеете всички предизвикателства. Ще имате някои периоди на съмнения през 2022 г. Може дори да се чувствате самотни и изгубени – но тези времена ще отминат.

Кучетата понякога се колебаят да кажат какво си мислят, но това не е годината, в която да се крият зад текстови съобщения. Преодолейте всяко разстояние между вас и вашето семейство, приятели и колеги, като поемете инициативата. Изразете мислите си или прекарайте известно време заедно. Ако има някакви проблеми с вашето семейство, приятели или съпруг, решете ги, вместо да оставяте нещата да висят. Помислете два пъти, преди да действате импулсивно, и накрая всичко ще се нареди.

Прасе: 1947, 1959, 1971, 1983, 1995, 2007, 2019, 2031

В китайския хороскоп Прасетата са известни със своята смелост и ентусиазъм – тази енергия пасва перфектно на енергията на 2022 г.

Ще имате много идеи тази година, виждайки нови възможности във всичко! Ако сте амбициозен предприемач с достатъчно капитал и добри идеи за печелене на пари, може да намерите благодетели или колеги, готови да се включат и да превърнат мечтата ви в реалност.

Прасетата са страхотни отборни играчи. И сте особено добри в това именно тази година. В годината на Тигъра общуването е чудесен начин да изградите щастието си. Ако сте необвързани, това може да е вашата година да намерите любовта. Обвързаните ще се наслаждават на любовта и може да обсъждат брак. Семейните двойки също ще се насладят на хармонично време заедно и може да ги зарадва новината за дете.


Текст: Десислава Найденова – Вичева

Снимки: Pexels/Unsplash

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Добавете розово в сивия ден.

Ако сте пропуснали
Най-четени