Любов и секс според датата на раждане (от 1-во до 15-то число)

x


1. Родените на Първи са лидер, които си търсят партньори, склонни да се подчиняват и удовлетворят личните им нужди.

Социално активни и амбициозни са, така че половинката им не бива да бъде посредствена, а достатъчно реализирана, привлекателна, дори еклектична. В противен случай се чувстват неудовлетворени, губят интерес към избраника си.

В секса, както и в любовта са склонни да проявяват егоизъм – те са си най-важни! Добре се разбират с 3, 6, 4 и 8.

2. Родените на Втори са емоционални натури. Те се стремят към сигурност и духовна близост.

Лоялни и всеотдайни партньори са, ако се заслужи доверието им. Съпричастни са към проблемите на избраника си, винаги са готови да помогнат, да се погрижат за другия! Но са и обидчиви, трудно прощават предателство и още по-трудно го забравят!

Сексът за тях е кулминация на чувствата и при наличие на подходяща личност е съпътстван с много въображение и нежност. Бракът е сполучлив само, ако си намерят „духовната“ половинка в живота!

3. Родените на Трети често са „флиртаджии“, изглеждат „достъпни“, но трудно приемат истински някой в сърцето си.

Обичат разнообразието, предизвикателствата, интересните разговори. Могат да преувеличават чувствата и преживяванията си, за да им е „по-цветно“.

В секса се представят различно, могат да изненадат другия с претенциите или действията си. Партньорът им трябва да ги допълва или пък да служи само като фон.

4. Родените на Четвърти са консервативни и праволинейни.

Държат на традициите и семейните ценности. Ако се влюбят истински, то обикновено е за цял живот. Умеят да бъдат верни. Но са и ревниви, претенциозни, често недоволни и мърморещи.

В секса притежават среден сексуален апетит, но „експериментите“ им действат доста възбуждащо!

5. Родените на Пети са природно интелигентни и техният избраник трябва да е достатъчно остроумен и интересен.

Освен това те твърде много обичат парите, така че най- привлекателното качество си остават парите! Най-добре се чувстват, когато партньорът им е богат. Външността не е толкова важна!

В секса следят за нуждите на другия, готови са да удовлетворят желанията му, стига това да им носи някаква лична полза!6. Родените на Шести държат на красотата и хармонията във всичките й проявления.

За тях не е без значение как изглеждат в очите на околните, за това обръщат особено внимание на външния си вид, търсят си партньор, който да им подсигури добра социална среда. Това са личности, които по-лесно печелят симпатиите на противоположния пол. Когато се обвържат, са романтични, емоционални, предани.

В секса за тях е важно как се чувства партньора и обикновено са добри любовници.

7. Родените на Седми се открояват с изискани обноски, а чувствана носят „философски“ отпечатък. Склонни са да идеализират партньора си според собствените си очаквания, но това често е повод за разочарования.

Мечтаят и не показват истинските си чувства, и въпреки благият вид могат да изненадат партньора си с обрати в поведението. Способни са на саможертви и затова сами се превръщат в „жертви“ на тези, които обичат.

В секса са нежни, с голямо въображение и фантазии. Изневерите са признак на укрепване на взаимоотношенията.

8. Родените на Осми са търпеливи, праволинейни и отговорни личности, на които обикновено може да се има доверие.

Често се проявяват като „сдържани“, но копнеят за Голямата любов. Борят се за щастието на близките си, а те могат и да злоупотребят с това тяхно качество. Сексът е важен за тях, но не е определящ. Партньорът им трябва да умее да ги предразположи, да положи повече усилия, за да се отдадът изцяло и изпитат удовлетворение.

9. Родените на Девети са страстни и преми личности, които ако харесат някой го показват спонтанно и искрено, без заобикалки и хитрости.

Но са избухливи, вярват, че “нещата ще се оправят от само-себе си” и за това са склонни да експериментират. Бъркат силните страсти с любов и разводът при това число не е рядкост. Партньорът им трябва постоянно да им дава доказателства, че ги харесва и уважава, в противен случай “огънят им бавно угасва”.

10. Родените на Десети са лидери по природа, символизират Любовта и Омразата, превратностите на съдбата под диктата на силна воля и крайности в емоциите.

Партньорът им трябва постоянно да се съобразява с техните желания, да е склонен да се подчинява. Освен това родените на тази дата са с голям сексуален апетит, така че избраникът им не бива да отстъпва в еротиката.11. Родените на Единайсети са противоречиви личности, съчетаващи във себе си желание за секс, силни страсти и голяма срамежливост, трудности при изразяването на чувствата и съответно – еротични фантазии.

Нуждаят се от лоялен партньор, който да уравновеси живота им, да внесе хармония в душата им. Предани и искрени са, не понасят предателствата, но постоянно са изправени пред изпитание от страна на другите. Това е число на борба!

12. Родените на Дванайсети имат лек и сговорчив характер, но това число е кармично и на тях често им се налага да жертват личните си цели заради амбициите на любимите си хора.

Освен това привличат некоректни и двулични личности и е целесъобразно да отварят очите си на четири преди да се доверят. Търсят си половинка в живота, с която да са равнопоставени. По правило са щедри и всеотдайни, както в чувствата, така и в чисто материален план.

В секса обичат да експериментират. За тях е важно на първо място партньорът им да бъде удовлетворен.

13. Родените на Тринайсети трябва да се пазят от резки промени в личния си живот, защото често те ще са съпътствани и с обрати. Ако подхождат внимателно и бавно към новото, тогава шансът да се предпазят от раздели и/или неприятности ще нарасне в пъти.

Така или иначе изпитват сложни сексуални преживявания, затруднения от различен характер в интимността. Чувствата им се “филтрират” от разума. Търсят си партньор, който да им осигури вид опека.

Нуждаят се от “подбутване”!

14. Родените на Четиринайсети притежават особен магнетизъм и чар, когато общуват с другите.

С лекота печелят симпатии и доверие. Нуждаят се обаче от промени и постоянни стимули, за да съхранят чувствата си. Търсят си партньор, който да е интелигентен и амбициозен. Трудно могат да обичат, ако другият не е богат! По-интересен им е флирта, а не реалната физическа близост.

15. Родените на Петнайсети са надарени с огромно обаяние и възможност да влияят на другите.

Нищо човешко не им е чуждо и изпитват разнопосочни, но силни и материални и духовни и сексуални желания. Когато поискат нещо, важи поговорката: ”Целта оправдава средствата”! За тях социалният престиж е важен, така че избраникът им трябва да го осигури.

В секса са романтични и всеотдайни, добри любовници!

Следва продължение…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

 

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Слънчеви очила от FENDI

Слънчеви очила от FENDI Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Рокля от SELF-PORTRAIT

Рокля от SELF-PORTRAIT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дънки с висока талия от SAINT LAURENT

Дънки с висока талия от SAINT LAURENT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Блуза от Erdem

Блуза от Erdem Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

С рокля и правилните обувки вторник не е никакво предизвикателство!

Ако сте пропуснали
Най-четени