Любов и секс според датата на раждане (от 1-во до 15-то число)

x


1. Родените на Първи са лидер, които си търсят партньори, склонни да се подчиняват и удовлетворят личните им нужди.

Социално активни и амбициозни са, така че половинката им не бива да бъде посредствена, а достатъчно реализирана, привлекателна, дори еклектична. В противен случай се чувстват неудовлетворени, губят интерес към избраника си.

В секса, както и в любовта са склонни да проявяват егоизъм – те са си най-важни! Добре се разбират с 3, 6, 4 и 8.

2. Родените на Втори са емоционални натури. Те се стремят към сигурност и духовна близост.

Лоялни и всеотдайни партньори са, ако се заслужи доверието им. Съпричастни са към проблемите на избраника си, винаги са готови да помогнат, да се погрижат за другия! Но са и обидчиви, трудно прощават предателство и още по-трудно го забравят!

Сексът за тях е кулминация на чувствата и при наличие на подходяща личност е съпътстван с много въображение и нежност. Бракът е сполучлив само, ако си намерят „духовната“ половинка в живота!

3. Родените на Трети често са „флиртаджии“, изглеждат „достъпни“, но трудно приемат истински някой в сърцето си.

Обичат разнообразието, предизвикателствата, интересните разговори. Могат да преувеличават чувствата и преживяванията си, за да им е „по-цветно“.

В секса се представят различно, могат да изненадат другия с претенциите или действията си. Партньорът им трябва да ги допълва или пък да служи само като фон.

4. Родените на Четвърти са консервативни и праволинейни.

Държат на традициите и семейните ценности. Ако се влюбят истински, то обикновено е за цял живот. Умеят да бъдат верни. Но са и ревниви, претенциозни, често недоволни и мърморещи.

В секса притежават среден сексуален апетит, но „експериментите“ им действат доста възбуждащо!

5. Родените на Пети са природно интелигентни и техният избраник трябва да е достатъчно остроумен и интересен.

Освен това те твърде много обичат парите, така че най- привлекателното качество си остават парите! Най-добре се чувстват, когато партньорът им е богат. Външността не е толкова важна!

В секса следят за нуждите на другия, готови са да удовлетворят желанията му, стига това да им носи някаква лична полза!6. Родените на Шести държат на красотата и хармонията във всичките й проявления.

За тях не е без значение как изглеждат в очите на околните, за това обръщат особено внимание на външния си вид, търсят си партньор, който да им подсигури добра социална среда. Това са личности, които по-лесно печелят симпатиите на противоположния пол. Когато се обвържат, са романтични, емоционални, предани.

В секса за тях е важно как се чувства партньора и обикновено са добри любовници.

7. Родените на Седми се открояват с изискани обноски, а чувствана носят „философски“ отпечатък. Склонни са да идеализират партньора си според собствените си очаквания, но това често е повод за разочарования.

Мечтаят и не показват истинските си чувства, и въпреки благият вид могат да изненадат партньора си с обрати в поведението. Способни са на саможертви и затова сами се превръщат в „жертви“ на тези, които обичат.

В секса са нежни, с голямо въображение и фантазии. Изневерите са признак на укрепване на взаимоотношенията.

8. Родените на Осми са търпеливи, праволинейни и отговорни личности, на които обикновено може да се има доверие.

Често се проявяват като „сдържани“, но копнеят за Голямата любов. Борят се за щастието на близките си, а те могат и да злоупотребят с това тяхно качество. Сексът е важен за тях, но не е определящ. Партньорът им трябва да умее да ги предразположи, да положи повече усилия, за да се отдадът изцяло и изпитат удовлетворение.

9. Родените на Девети са страстни и преми личности, които ако харесат някой го показват спонтанно и искрено, без заобикалки и хитрости.

Но са избухливи, вярват, че “нещата ще се оправят от само-себе си” и за това са склонни да експериментират. Бъркат силните страсти с любов и разводът при това число не е рядкост. Партньорът им трябва постоянно да им дава доказателства, че ги харесва и уважава, в противен случай “огънят им бавно угасва”.

10. Родените на Десети са лидери по природа, символизират Любовта и Омразата, превратностите на съдбата под диктата на силна воля и крайности в емоциите.

Партньорът им трябва постоянно да се съобразява с техните желания, да е склонен да се подчинява. Освен това родените на тази дата са с голям сексуален апетит, така че избраникът им не бива да отстъпва в еротиката.11. Родените на Единайсети са противоречиви личности, съчетаващи във себе си желание за секс, силни страсти и голяма срамежливост, трудности при изразяването на чувствата и съответно – еротични фантазии.

Нуждаят се от лоялен партньор, който да уравновеси живота им, да внесе хармония в душата им. Предани и искрени са, не понасят предателствата, но постоянно са изправени пред изпитание от страна на другите. Това е число на борба!

12. Родените на Дванайсети имат лек и сговорчив характер, но това число е кармично и на тях често им се налага да жертват личните си цели заради амбициите на любимите си хора.

Освен това привличат некоректни и двулични личности и е целесъобразно да отварят очите си на четири преди да се доверят. Търсят си половинка в живота, с която да са равнопоставени. По правило са щедри и всеотдайни, както в чувствата, така и в чисто материален план.

В секса обичат да експериментират. За тях е важно на първо място партньорът им да бъде удовлетворен.

13. Родените на Тринайсети трябва да се пазят от резки промени в личния си живот, защото често те ще са съпътствани и с обрати. Ако подхождат внимателно и бавно към новото, тогава шансът да се предпазят от раздели и/или неприятности ще нарасне в пъти.

Така или иначе изпитват сложни сексуални преживявания, затруднения от различен характер в интимността. Чувствата им се “филтрират” от разума. Търсят си партньор, който да им осигури вид опека.

Нуждаят се от “подбутване”!

14. Родените на Четиринайсети притежават особен магнетизъм и чар, когато общуват с другите.

С лекота печелят симпатии и доверие. Нуждаят се обаче от промени и постоянни стимули, за да съхранят чувствата си. Търсят си партньор, който да е интелигентен и амбициозен. Трудно могат да обичат, ако другият не е богат! По-интересен им е флирта, а не реалната физическа близост.

15. Родените на Петнайсети са надарени с огромно обаяние и възможност да влияят на другите.

Нищо човешко не им е чуждо и изпитват разнопосочни, но силни и материални и духовни и сексуални желания. Когато поискат нещо, важи поговорката: ”Целта оправдава средствата”! За тях социалният престиж е важен, така че избраникът им трябва да го осигури.

В секса са романтични и всеотдайни, добри любовници!

Следва продължение…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

 

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Асиметрична жилетка от вълна и кашмир от ALEXANDER MCQUEEN

Асиметрична жилетка от вълна и кашмир от ALEXANDER MCQUEEN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Малка кожена чанта от CHLOÉ

Малка кожена чанта от CHLOÉ Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бели боти от MONCLER

Бели боти от MONCLER Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Черно поло с копчета от BALMAIN

Черно поло с копчета от BALMAIN Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Животинските принтове като отправна точка за днешния аутфит.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ