Манията Wiesmann

x

 


Колата не е просто средство за придвижване – тя е лайфстайл, вдъхновение и дори страст. Това важи с особена сила за класическите, ръчно изработени спортни коли по собствен дизайн на немската компания Wiesmann. Визията на тези автомобили се помни с обтекаемите форми, които виртуозно съчетават ретро с дизайн от бъдещето. Нещо повече – всяка кола може да бъде персонализирана. Wiesmann са привлекателни и за дамите заради възможността интериорът да се изработи според личния вкус – на седалките може да се избродира лого или инициалите на собственика,  да се изпълнят различни декоративни шевове, да се избере тип кожа, табло и цвят…


 

 


Създателите на компанията – Фридхелм и Мартин Висман, са работили много усърдно, за да превърнат ателието за прототипи в производствено предприятие за ексклузивни спортни автомобили и да го направят печелившо начинание. От тогава Wiesmann е установена като висок клас компания, съчетаваща двигатели и скоростни кутии на марката BMW, качествени немски автомобилни технологии и уникален дизайн. Опитът на Wiesmann гарантира високо качество на всеки детайл. 15 години след създаването на компанията е планирано увеличаване на продукцията заради рязкото повишаване на търсенето на Wiesmann, като е изграден ултрамодерен производствен комплекс.

 


 


Не е случаен фактът, че самият принц на Монако е почитател на марката, а преди формулата там се прави  демонстрационна обиколка на автомобилите. Естествено, съществува и клуб Wiessman – подобно съчетание на дизайн, изтънчен лукс, технологии и мощ няма как да остане без свое общество от запалени почитатели.

Добрата новина е, че колите се предлагат и у нас – официален представител за България е автокъща “А2Автомобили” на  „Симеоновско шосе“ 102.

текст: Антоанета Баева

снимки: автокъща “А2Автомобили”

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Черни кожени сандали от SAINT LAURENT

Черни кожени сандали от SAINT LAURENT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кожен панталон от ALEXANDER MCQUEEN

Кожен панталон от ALEXANDER MCQUEEN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кожен клъч от SAINT LAURENT

Кожен клъч от SAINT LAURENT Може да купите от тук  

Препоръки от седмицата

Тениска от ALEXANDER MCQUEEN

Тениска от ALEXANDER MCQUEEN Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Колко официално е достатъчно официално?

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ