Floret Restaurant and Bar – перфектният избор за всеки повод

x

Вероятно всеки от нас може да изброи няколко любими свои места, които обича да посещава по различни поводи и с различна компания. Колко обаче са тези локации, които съчетават всичко в едно и са готови да откликнат на потребностите ни от ранна утрин и първата чаша кафе, чак до късните часове на вечерта? Нашият личен опит сочи, че съвсем не са толкова много подобните места в София, особено пък тези, които съчетават в едно приятна атмосфера, отлично обслужване, кулинарно съвършенство, висококачествени продукти и… неповторими коктейли. Floret Restaurant and Bar е именно едно такова място! Той фигурира като любима наша локация за срещи от всякакъв тип и е събирателен образ на всичко, което можем да си пожелаем, включително и изключително удобното разположение.Работен обяд в сърцето на София

Ако работата ви е свързана с чести срещи с клиенти или партньори, то вероятно поне веднъж ви се е налагало да организирате бизнес обяд. Местата, на които можем да поканим някого на работна среща по обедно време определено не са малко, но и съвсем не всички покриват очакванията по един или друг показател. Там, където харесваме атмосферата – не ни допада храната, там където храната е вкусна – не е достатъчно спокойно и все в този ред на мисли… екипът на Floret е винаги готов да откликне именно на тези условия за продуктивен бизнес обяд. Локацията е в самото сърце на столицата – пл. Народно събрание 4, храната, както вече споменахме е същинско гастрономическо преживяване, а колкото до атмосферата – тя е достатъчо уютна и предразполагаща към успешни бизнес срещи.
Вечер за коктейли и спомени

С напредването на деня и настъпването на вечерта Floret се превръща в оживено място за вечеря или коктейли със семейство и приятели. Независимо от повода Floret гарантира, че ще ви изкуши с вкусна храна и оригинални напитки, за които ще се погрижи екипът от креативни бармани.
Когато вашето събитие се превърне в изживяване за сетивата

Изисканата атмосфера на Floret го прави подходящо място не само за успешен бизнес обяд, романтична вечеря или коктейли с приятели, но и за организиране на фирмени партита и тематични събития. Презентация на нов продукт, корпоративна вечеря, фирмено тържество, по-голям личен празник… какъвто и да е поводът за събиране, екипът на Floret  ще се постарае да го направи незабравим и за вас, и за вашите гости. Доверете им се за кетъринга – ще останете очаровани от изкушаващите вариации на сладки и солени хапки и невероятната селекция от вина и напитки. Не забравяйте и коктейлите, за които вече споменахме!
Floret Reastaurant and Bar е на пл. Народно събрание 4 в София,

телефон за резервации: +359 877 340000

floret@ihg.com

www.floret-sofia.com 


Текст: Ани Георгиева

Снимки: www.kare-studio.com за Fashion Inside

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Малката черна рокля и нейните интерпретации.

Ако сте пропуснали
Най-четени