Fashion Inside vol.11 – „Арабски нощи“

x

Fashion Inside стана на 11!

„Арабски нощи” бе темата на бляскавото парти, отразяващо със стил и ориенталска екзотика рождения ден на сайта ни. Тема, достатъчно благодатна, за да стимулира сетивата, въображението и креативността на всички гости, приятели и редактори на Fashion Inside. Ключ, способен да те пренесе в света на Шехерезада, сред фенери и възглавници по земята, наргилета, грижливо декорирани съдове и свещи с аромати от ориента, докато опитваш арабските специалитети подготвени от blagodaria.bg в центъра на София. За да добиете по-образна представа, ето как премина вечерта…В момента, в който прекрачиш прага на Carrusel Club и бъдеш приветстван от магнетичните ни основателки – Деси и Диди, мигновено отлиташ като на вълшебно килимче в паралелна вселена на мода, забавление, хубава музика и още по-хубави хора. С чаша пенливо шардоне, любезно предоставено от приятелите ни Domaine Boyar, получаваш необходимата доза приповдигнато настроение, поздравяваш всички приятели и познати, превъплътили се в най-добрата си версия от Близкия и Далечен Изток.
Някъде между танците и оживените разговори, на сцената вече се раздават награди за „най-атрактивните” по отношение на дрескода, предоставени от спонсорите ни – ANNE SEMONIN PARIS, Esthederm и 1 Meter Chocolate, на които отново благодарим, защото без тях това парти нямаше да бъде същото. 

Целият клуб се изпълва от малки фойерверки, нерегламентирано количество положителна енергия, светлинни химери и атмосфера, която ще се помни дълго. Празнуваме заедно с нашите приятели и почитатели, доказали в годините, че притежават голямо сърце, изискан вкус, не само отношение към външния си вид, а и отношение към живота. Да, това са хората, които обичат Fashion Inside!


Вече повече от десетилетие модната ни платформа доказа многократно, че отстоява ключовите ценности на добрата културна, модна и лайфстайл журналистика: стил, страст, перспектива и непрестанна жажда за качествено съдържание.

Благодарим на всички вас, че не спирате да ни подкрепяте, защото нищо от това нямаше да е възможно без най-съществената част от процеса – любовта и доверието на нашите читатели.

11 години и нищо не е както преди. Така и трябва. Не спираме да се развиваме, да гоним „следващото голямо нещо” и да проповядваме стила във всичките му проекции. Защото всичко отминава, но елегантността…, не, никога няма да ви омръзне!
Текст: Наско Фотев

Снимки: Fashion Inside

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Малката черна рокля и нейните интерпретации.

Ако сте пропуснали
Най-четени