Fashion Inside vol.11 – „Арабски нощи“

x

Fashion Inside стана на 11!

„Арабски нощи” бе темата на бляскавото парти, отразяващо със стил и ориенталска екзотика рождения ден на сайта ни. Тема, достатъчно благодатна, за да стимулира сетивата, въображението и креативността на всички гости, приятели и редактори на Fashion Inside. Ключ, способен да те пренесе в света на Шехерезада, сред фенери и възглавници по земята, наргилета, грижливо декорирани съдове и свещи с аромати от ориента, докато опитваш арабските специалитети подготвени от blagodaria.bg в центъра на София. За да добиете по-образна представа, ето как премина вечерта…В момента, в който прекрачиш прага на Carrusel Club и бъдеш приветстван от магнетичните ни основателки – Деси и Диди, мигновено отлиташ като на вълшебно килимче в паралелна вселена на мода, забавление, хубава музика и още по-хубави хора. С чаша пенливо шардоне, любезно предоставено от приятелите ни Domaine Boyar, получаваш необходимата доза приповдигнато настроение, поздравяваш всички приятели и познати, превъплътили се в най-добрата си версия от Близкия и Далечен Изток.
Някъде между танците и оживените разговори, на сцената вече се раздават награди за „най-атрактивните” по отношение на дрескода, предоставени от спонсорите ни – ANNE SEMONIN PARIS, Esthederm и 1 Meter Chocolate, на които отново благодарим, защото без тях това парти нямаше да бъде същото. 

Целият клуб се изпълва от малки фойерверки, нерегламентирано количество положителна енергия, светлинни химери и атмосфера, която ще се помни дълго. Празнуваме заедно с нашите приятели и почитатели, доказали в годините, че притежават голямо сърце, изискан вкус, не само отношение към външния си вид, а и отношение към живота. Да, това са хората, които обичат Fashion Inside!


Вече повече от десетилетие модната ни платформа доказа многократно, че отстоява ключовите ценности на добрата културна, модна и лайфстайл журналистика: стил, страст, перспектива и непрестанна жажда за качествено съдържание.

Благодарим на всички вас, че не спирате да ни подкрепяте, защото нищо от това нямаше да е възможно без най-съществената част от процеса – любовта и доверието на нашите читатели.

11 години и нищо не е както преди. Така и трябва. Не спираме да се развиваме, да гоним „следващото голямо нещо” и да проповядваме стила във всичките му проекции. Защото всичко отминава, но елегантността…, не, никога няма да ви омръзне!
Текст: Наско Фотев

Снимки: Fashion Inside

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Сако с вълна и каре VERYCHI

Сако с вълна и каре VERYCHI Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

ЧАСОВНИК BULOVA 97L172

ЧАСОВНИК BULOVA 97L172 Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Застъпена рокля Emily от еко кожа – Mango

Застъпена рокля Emily от еко кожа – Mango Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Късо сако от туид Happiness İstanbul

Късо сако от туид Happiness İstanbul Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Модата е като яденето, не трябва да се придържате към едно и също меню.

Ако сте пропуснали
Най-четени