6 тайни на харизматичните хора

x


Тази седмица от самото начало все ни е петъчно и трудно сдържаме въодушевлението си, че днес наистина е така. А петък е от дните, в които нещата се случват „по-така“ без усилия и с повече усмивка. С две думи „по петъчному“.

В духа на всичко казано по-горе изпитахме необходимост да споделим с вас нещо приятно, в което сме сигурни, че ще откриете и част от себе си. Няколко тайни, които правят определени хора около нас толкова харизматични, че предизвикват нескрито възхищение.Харизматичните личности спазват „платиненото правило“
Според добре познатото златно правило „отнасяй се с хората така, както би искал да се отнасят с теб“, всички хора се нуждаят от едно и също нещо, за да се почустват добре. Всъщност сме толкова различни, че и отношението, което очакваме от останалите за всеки има различни измерения. И тук идва платиненото правило, към което се придържат необикновените хора – „отнасяй се с хората така, както те самите биха искали“ – опознавайте потребностите на всеки един човек около вас и подхождайте индивидуално към всеки.

Харизматичните личности се фокусират върху хората
Тези хора обръщат внимание на околните и не отделят време единствено за себе си. За тях не е важно дали се харесват на хората и заради това са толкова непринудени в общуването с останалите.Харизматичните личности правят разлика между мнение и факти
Успяват да запазят самообладание при разгорещени спорове. Не се притесняват да изкажат мнението си, като в същото време осъзнават, че то не е доказан факт, а единствено тяхно виждане. Те не забравят, че са заобиколени от още много умни хора, които също имат свое мнение.

Харизматичните личности са честни
Да казваш истината непрекъснато изобщо не е лесно. Затова е необходимо да не говорят лошо за хората и да постъпват винаги, както е нужно. Понякога това може да бъде обидно, но това е правилния начин.Харизматичните личности се усмихват
Подсъзнателно всички копират езика на тялото на събеседника. Ако искате да предразположите някого, просто се усмихвайте по време на разговора. Ще се изненадате, но на усмивката ви ще бъде отговорено с усмивка.

Харизматичните личности са активни
Те никога не скучаят. За тях живота е безкрайно приключение, и искат да направят околните част от него. Това не означава, че нямат проблеми – просто ги приемат за временни затруднения. Утрешният ден винаги може да бъде по-добър. Но само ако го поискаме.


Текст: Ивайла Влахова

Снимки: Unsplash

 

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Лежерно в деним.

Ако сте пропуснали
Най-четени