7 вида отношения според Вселената

x

Много хора вярват, че подреждането на планетите и звездите в определени моменти оказва значение върху съдбата ни. Астрологията е любопитна за голяма част от дамите, докато повечето от мъжете остават по-резервирани към нея. Но каква всъщност е истината и дали Космосът се отразява дори на характера на всеки от нас? Населението на света наброява над 7,5 милиарда души и всеки от нас вярва, че е различен. Всъщност хората попадат в разнородни категории – според начина си на обличане, според това колко са емоционални, колко са импулсивни, как реагират в дадени ситуации, как общуват с останалите. Въпреки това, на едно космическо ниво, ние можем да бъдем разделени само на няколко групи според това какви връзки изграждаме с околните, какъв тип хора привличаме и какво бихме могли да им дадем чрез общуването си.

Вселената никога няма да ни запознае с човек, когото не ни е отредено да срещнем. Дори най-трудните и тежки мигове трябва да бъдат изживявани. Възползвайте се от всяка секунда, прегърнете доброто и лошото, и не се съмнявайте в силата на звездите. Никой не получава повече изпитания, отколкото може да преодолее.


 

View this post on Instagram

 

A post shared by Space Overdose👨🏻‍🚀💉 (@spaceoverdose) on


Всъщност, както вече споменахме, съществуват няколко категории, според които отношенията ни с хората, връзките, които градим именно с тези определени хора, могат да бъдат дефинирани. Ето ги и тях:

Сърцеразбивачи

Това са хората, които се появяват в живота ни, за да ни карат да се почувстваме сякаш светът е в краката ни, но в последствие ни извеждат до ръба и ни карат да паднем от него. Те ни счупват по начин, който не можем да си представим, но само, за да ни дадат труден урок, различен за всеки. Всеки път, в който сърцето ни е разбито, може да ни научи на нещо ново. Но не бъркайте сърцеразбивачите с рицари, които просто обикалят около нас. Те не са позитивни и със сигурност ще искате да не сте ги срещали. Въпреки това, чрез болката ще ни научат на нещо важно, което ще се отрази на бъдещето ни. Не бива да сме обсебени, но трябва да се учим от грешките си.

Вечните

Онези, които се появяват в живота ни и остават там за дълго време, даже завинаги могат да бъдат наречени ,,вечни“. Те ни подкрепят, превръщайки се във верни приятели или пък част от семейството. Пазят ни гърба, когато се нуждам и Вселената ги използва, за да ни накара да се чувстваме комфортно, спокойно. Това са тези, които ни разбират и приемат такива, каквито сме. Те са хората, които са до нас в щастливите моменти, но и в лошите. Нищо не може да ни ги отнеме. Винаги са там, независимо от ситуацията. Този тип хора са малко и са рядкост.


 

View this post on Instagram

 

A post shared by Space Overdose👨🏻‍🚀💉 (@spaceoverdose) on


Бягащите

Хората, които идват в живота ни бързо и го променят за добро или за лошо, в зависимост от ситуацията, също попадат в една категория. Те не остават до нас за дълго, но когато си тръгнат, сякаш взимат част от нас самите. Важно е да се научим да пускаме тези хора. Може да боли, но това е различен вид болка от например тази, която изпитваме, когато сърцеразбивач се появява и избира да си тръгне. Болката, която се усеща от бягащия човек е много по-ясна.

Припомнящите

Случвало ли ви се е да се запознаете с някого, само, за да може той да ви напомни за нещо? Именно това е и целта на отношенията с този тип хора. Те са около нас за кратко. Дават прости насоки или ни напомнят за онова, което сме забравили. Често обаче не обръщаме достатъчно вниманите на тези връзки.

Учителите

Човек понякога идва в живота ни, за да ни научи. Той има готов урок за нас без значение дали го осъзнава или не. Хората, попадащи в тази група ни карат да се приемаме такива, каквито сме и да продължаваме напред независимо дали го искаме. Те наистина оказват огромно влияние върху съдбата ни.


 

View this post on Instagram

 

A post shared by Space Overdose👨🏻‍🚀💉 (@spaceoverdose) on


Учениците

За разлика от учителите, учениците се появяват, логично, за да се научат от нас. Не е необходимо винаги ние да сме учещите се. Понякога ние сме в ролята на учителите. По това време ние и нашите действия преподаваме урок без да го осъзнаваме и спомагаме за оформянето на този човек. Ние променяме много повече, отколкото си мислим, че можем.

Вдъхващите сили

В последната 7-ма категория идва ред на хората, които ни предизвикват и ни карат да бъдем тези, които наистина искаме да сме. Те се появяват в точния момент и ни вдъхват сили и кураж. Карат ни да се чувстваме така, сякаш можем да постигнете всичко, което си намислим. Чувството, че някой вярва в нас е невероятно и всички го заслужаваме.


 

View this post on Instagram

 

A post shared by Space Overdose👨🏻‍🚀💉 (@spaceoverdose) on


Макар и да не се доверяваме на звездите и планетите, на Вселената, няма как да отречем, че много често срещаме именно хората, описани в горните категории. Имаме усещането, че след всяко изпитание, след всяка трудност, с която се справим, всъщност ние научаваме нещо и прилагаме наученото в бъдещето. Понякога имаме късмета и да се запознаем с наистина ценните личности, мотивиращи ни и даващи ни позитивна енергия и емоции, вместо токсична. Хубаво е да притежаваме дори и малки познания относно Вселената и как тя може да ни влияе. След това вече наистина и с право можем да изберем дали да й се доверим, дали да й повярваме или не.


 

View this post on Instagram

 

A post shared by Space Overdose👨🏻‍🚀💉 (@spaceoverdose) on

Източник: https://awarenessact.com

Снимки: Instagram – @spaceoverdose

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Асиметрична жилетка от вълна и кашмир от ALEXANDER MCQUEEN

Асиметрична жилетка от вълна и кашмир от ALEXANDER MCQUEEN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Малка кожена чанта от CHLOÉ

Малка кожена чанта от CHLOÉ Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бели боти от MONCLER

Бели боти от MONCLER Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Черно поло с копчета от BALMAIN

Черно поло с копчета от BALMAIN Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Къде са ви усмивките…?

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ