АДРИА АРХОНА – красивото лице на MY WAY INTENSE

x

Адриа Архона е красива, крехка и същевремнно излъчваща женска сила…Младата пуерториканска актриса е лицето на новата версия на един от любимите ни парфюми – MY WAY INTENSE на Giorgio Armani.

Ето какво ни сподели тя за изживяването да си посланик на ароматна красота, отношението си към глобалните проблеми, и новите си проекти.Философията на MY WAY INTENSE се фокусира върху интензивността на връзките ни с другите хора. Какво прави една среща незабравима според вас?
За мен срещите, които винаги са запомнящи се, са онези, при които и двете страни присъстват напълно в разговора и са готови да споделят и да се свързват. Понякога това се случва с хора, които са ми много близки, а друг път с непознати. Винаги обичам да се срещам с хора извън моята социална група. Открих, че тези срещи са изключително силни и понякога променят живота. Нашите разговори са нещо, което много ценя, защото те ме карат да разширявам хоризонтите си и чрез тях осъзнавам колко малко знам и колко още има за учене от живота. Понякога да си останем в зоната на комфорт може да бъде пагубно за нашето развитие. Голямото нещо тук е това, че не е нужно да пътувате далеч, за да срещнете нови хора. Тези срещи са пред вас, ако сте отворени и им позволите да се случат.

Доколко тази философия отразява вашия личен опит, особено през последната година?
Мисля, че тази година беше интензивна за всички ни, и аз лично пропуснах толковамного срещи лице в лице с хората, които обичам. Фактът обаче, че всички сме преживели локдаун, че всички имаме това общо нещо помежду си и че всички сме преминали през едно и също по различни начини, трябва да ни сближи. В моя случай стана точно това: тази пандемия ме доближи изключително много до семейството и приятелите ми. Мисля, че отношенията ни със сигурност се засилиха. Бяхме виртуално един до друг в добрите и в лошите дни без никакви ограничения. Имахме повече време да говорим и да се подкрепяме от всякога. Дори и да не бяхме физически заедно тази година, имам чувството, че съм се сближила с хората, които наистина обичам, и знам, че те ще бъдат в живота ми завинаги. Силата на тази връзка ме накара да издържа през изминалата година.Дали стремежът към автентичност е една от вашите ценности и, ако да, как движиживота ви?

Стремежът към автентичност винаги е бил движеща сила в живота ми. Обичам да се самоопознавам. Опитвам се да остана вярна на себе си във всяка ситуация. Имам чувството, че ще бъда завинаги на пътешествие към автентичността си, защото също така искам да се развивам все повече и повече с възрастта и да продължа да уча за себе си. За мен автентичността е да бъдеш уверен дори в трудни моменти и да си напомняш колко сила притежава всеки човек. Става дума за това да останеш верен на себе си и никога да не забравяш откъде си дошъл. Става дума за приемане и обичане на своето собствено „аз“.MY WAY INTENSE е богата интерпретация на съвременния флорален подпис на MY WAY. Какво ви харесва най-много в него?
MY WAY INTENSE отваря една нова, чувствена глава във вселената на MY WAY. С подсиленото си флорално сърце и интензивни дървесни нотки, парфюмната вода MY WAY INTENSE представлява един магнетичен и привлекателен вариант на MY WAY. Същността на MY WAY INTENSE е точно във флоралното сърце на аромата  – интензивна тубероза абсолю. Тази нотка подобрява
и усилва модерния, естествен и слънчев ефект на оригиналната тубероза абсолю от парфюмната вода MY WAY. MY WAY INTENSE прави сърцето на аромата още по-интензивно и завладяващо.

Лансирането на MY WAY бележи първото постижение в амбициозната цел на Giorgio Armani да се превърне в въглеродно неутрална марка до 2025 г. Как влияе тази амбиция върху вашето възприятие за марката?
MY WAY постига въглеродна неутралност благодарение както на своята еко-концепция за избягване и намаляване на въглеродните емисии, така и на програмата на Giorgio Armani за опазване на горите и отговорно снабдяване, която действа за компенсиране на неизбежните емисии. В допълнение към устойчивите действия, специфични за MY WAY, Armani beauty се
ангажира да постигне още амбициозни екологични цели за 2025г.: да намали въглеродните си емисии с още 25% до тази дата и да постигне пълна въглеродна неутралност за всички продукти от портфолиото на Giorgio Armani beauty до 2025 г.
Това ме прави много горда, че съм част от семейството на Giorgio Armani. Винаги съм уважавала марката. От майка ми знам за нея – първо за модните колекции и след това и за Giorgio Armani Beauty, за което съм й много благодарна. Така че по някакъв начин може да се каже, че винаги съм обичала Giorgio Armani, но сега съм в абсолютно почитание не само за това, което произвеждат, но и за това, което правят. За мен е чест да работя с марка, която толква се грижи за планетата, обитавана от консумиращите нейните продукти хора.Ангажиментите на Armani beauty за устойчивост включват опазване на горите в Мадагаскар, където също действа инициативата на Giorgio Armani „Acqua for Life“. Колко важно е за вас да разпространите информация относно важността на осигуряване на достъп до питейна вода?
Това е важно за мен, защото мнозина не осъзнават колко голям е този хуманитарен проблем. Толкова много хора никога не са имали нужда да мислят за вода, тя просто винаги е била на разположение. От друга страна обаче, толкова много хора ще живеят, без да знаят що е то животът с течаща вода. Тези различия са шокиращи и могат да повлияят на бъдещето на цялото поколение и начина, по който то живее живота си. Без значение дали говорим за образованата част от него, или за необразованата. Не е нормално да има деца, които смятат, че животът със стомашни болки е нещо нормално. Не е редно и деца да се учат да крадат, за да могат да помогнат на бедното си семейство. В основата на програмата на Giorgio Armani е да се осигури по-добро бъдеще на общностите, където водоснабдяването не е развито. Много съм запалена по този въпрос и вярвам, че чрез програмата Acqua for Life наистина можем да окажем положително влияние. Вече го оказваме.Филмовата индустрия се адаптира към световното положение и продукциите отново започнаха да се снимат. Променихте ли виждането си за работа и своите приоритети?
Мисля, че приоритетите ми се промениха след тази пандемия. Осъзнах колко е важно да имаш живот извън работата. Постоянно пътувам и работя, като прекарвам много малко време вкъщи с хората, които обичам. Всички сме заети. Така че мисля, че занапред искам да продължа да развивам отношенията си със своите близки и да ги направя мой приоритет. Страстта ми към
разказване на истории нарасна неимоверно и приоритетите ми се изместиха. Искам да продуцирам филми за жени, искам да видя повече съдържание с водещи, не поддържащи, а водещи роли от цветнокожи мъже и жени. Винаги съм искала да направя това, но тази година поради локдауна изгледах купища филми и осъзнах колко недооценени сме всъщност. Винаги съм знаела това, ала тази пандемия ми показа колко е важно наистина тези истории да бъдат разказани.

Можете ли да ни разкажете за предстоящите си филмови проекти?
Участвам с Джаред Лето в MORBIUS, чудесен филм на режисьора Даниел Еспиноса, който излиза през януари 2022 г. Много съм развълнувана от този проект. Чаках много много време това да излезе наяве. Участвам и в „Андор“, което е продукция на Disney+ и Lucas Film. Това е предистория на „Междузвездни войни: Rouge One“, където участвам заедно с Диего Луна. В момента съм в Лондон и завършвам снимките на този филм. Не мога да ви кажа много за него, освен че на феновете много ще им хареса. Искам да кажа, надявам се да е така.


 

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Освен бански, не ни хрумва какво друго да облечем днес.

Ако сте пропуснали
Най-четени