Да мислим позитивно е лесно. Ето как!

x


Съдбата не е абстрактно понятие. Тя е отговорът на онова, което си пожелаваме. Всеки човек е обграден от невидими енергии, които улавят мислите и желанията му и ги пренасят като послание към Вселената. Вселената притежава безкраен потенциал и може да сбъдне всяко желание. Наистина всяко. Звучи ви прекалено езотерично?

В последно време книгите, обръщащи особено внимание на вярата в позитивното мислене и чудесата, стават все по-популярни. И това не е чудно като се има предвид, че обществото ни се движи по силно негативни пътеки. Впечатляваме се от лошото, а пропускаме красотата на положителните преживявания и емоции. Така започваме да излъчваме негативна енергия, която достига до Вселената. Факт е, че тя разполага с БП (БП – Безкраен Потенциал) или закон за привличането и сбъдването на желания. Всичко е възможно: здраве, радост, щастливо семейство, страхотна работа, къщата на мечтите или отдавна желано пътуване. Ако се опитате да си представите как изглежда желанието ви, как ухае и какви чувства предизвиква то, мечтата ще се сбъдне. Има само една малка уловка: трябва да изключите критичното от подсъзнанието си и да вярвате безусловно, че нещата ще се случат.Позитивното мислене се учи

Тук вероятно се появява въпросът: как може нещо толкова просто като една мисъл да повлияе на света? Е, преди стотина години никой не е вярвал, че може да се направи телевизор, който да информира за всичко случващо се по света. Никой не е вярвал, че мобилен телефон с големината на тесте карти за игра може да ви свърже с любимите хора, намиращи се на стотици хиляди километри от вас. Всичко започва с положителната нагласа. Само, когато приемем, че едно нещо е възможно, то наистина може да се случи.

Започнете с най-близките около вас хора. Постарайте се да общувате само с онези от тях, които стоят встрани от клюките, интригите и злобните коментари. Обграждайки се с положителни и усмихнати хора, ще почувствате лекота. Същото важи и за хобитата, които ви носят щастие, и за общуването с природата. Колкото по-често, толкова по-добре!Принципа на доказателството

Като своя аргументация ще използваме принципа на доказателството, че Вселената, безкрайния потенциал, закона за привличането и т.н. действително съществуват и че се забелязват още в рамките на 48 часа. Всички обичаме чувството, което ни обхваща след постигане на определена цел, нали? Позитивното мислене е една от тях. Успеете ли да го усвоите, ще се почувствате по-добре в кожата си, ще започнете приемате по-добре себе си и останалите и ще се вдъхновявате за нови постижения.

 

Текст: Fashion Inside

Снимки: Press

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Пуловер с къс ръкав от Valentino

Пуловер с къс ръкав от Valentino Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Чанта от VALENTINO

Чанта от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Еспадрили от VALENTINO

Еспадрили от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Рокля с английска бродерия от VALENTINO

Рокля с английска бродерия от VALENTINO Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Събота в есенни нюанси.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ