5 достъпни идеи да обновите дома си още сега

x


Домът е един от нескончаемите проекти, на които се посвещаваме. Винаги има какво да се подобри. Винаги има какво да се промени. Може да е цвят, мебел или интериорно допълнение, но той се променя заедно с нас. И за да улесним живота си непрестанно търсим начини да го обновим, без това да ни струва едно малко състояние. Ето няколко практични идеи, които могат да влязат в употреба при следващата интериорна трансформация.
Научете разликата между евтин и достъпен

Златистите акценти могат да изглеждат наистина добре в точната стая. За късмет в момента те са особоно актуални под всякаква форма и вид, затова се намират буквално навсядъке. Когато обаче искате да „позлатите“ някоя зона в дома си, не забравяйте, че трябва да има луксозен завършек и заедно с това да не тежи много. Светлината може да създаде точно обратното впечатление, когато предметите са прекалено лъскави.
Не пръскайте много пари за детайли

Можете да създадете ефектен интериор дори само с рамка на стената и скъпи на вид свещи. Под ръка са ви социални мрежи, които могат да ви дадат наистина добри идеи, как да поставите грандиозен завършек на домашните пространства, без това да ви остави на червено. Търсете за възможности навсякъде – по малки арт магазинчета или в интернет. Навсякъде има елементи, които да променят вътрешното оформление на дома ви до неузнаваемост.Цветовете може да постигнете и с тестерни бои

Ако няма да променяте цвета на цялата стая, а искате да поставите само няколко акцента, купуването на цели кофи с боя е чисто разхищение. Потърсете дали в магазина не предлагат тестери за оцветяване, които ще ви свършат работа за онази стена, която искате да промените или двете педи разстояние в коридора, които трябва да се превърнат в акцент, когато посрещате гостите си.
Как се постига винаги стилен интериор

Когато искате да обновите интериора или се в търсенето на напълно нов изглед на вътрешното пространство, потърсете как хората около вас са го направили. Особено онези, от чиито жилища се възхищавате. Възможно е те да са вложили повече, но пък съществува и вариантът да ви насочат към добри идеи, които да не ви затруднят финансово. Заедно с това не спирайте да търсите местата, които да ви предложат интериорните елементи, които искате. Ключът се състои в това да напаснете парче по парче всеки елемент.
Получавайте съобщения от любимите си магазини

Днес е по-лесно от всякога новостите да дойдат при вас, вместо вие да ги търсите. Направете абонамент за любимите си мебелни и интериорни магазини и ще получавате на пощата си всичко ново, което могат да ви предложат. Така непрекъснато ще знаете с какво разполагат и ще можете да се възползвате от промоциите и специалните им предложения.

Текст: Ивайла Влахова

Снимки: Press

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Макси рокля от REBECCA VALLANCE

Макси рокля от REBECCA VALLANCE Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Шапка от MAISON MICHEL

Шапка от MAISON MICHEL Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Ленен панталон от NICHOLAS

Ленен панталон от NICHOLAS Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Къс дънков панталон от KSUBI

Къс дънков панталон от KSUBI Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Няма по-добро начало на седмицата от доза слънце, което да носим навсякъде със себе си!

Ако сте пропуснали
Най-четени