Училище по величие – историите на успелите хора

x

Най-продаван автор на Ню Йорк Таймс и лайфстайл предприемач, Луис Хаус е сочен за един от стоте най-успешни млади предприемачи в Щатите. Но това не винаги е било така. Когато контузия слага край на кариерата му на елитен спортист и професионален футболист, Луис остава да живее на дивана на сестра си – безработен и в гипс. Скоро му омръзва да се самосъжалява и решава, че е време за радикална промяна.

Това, разбира се не е толкова лесно, но той не се отказва. Решава да започне като види как го правят хората, на които се възхищава. Все пак това е доказано работещ начин – или поне за хората като Луис, които се мотивират, търсят и се вдъхновяват от историите на успелите! Обръща се към техния опит и започва да прилага съветите им в настоящия си живот. Благодарение на тази идея и своя нестихващ ентусиазъм и желание, за кратко време той успява да се възстанови и да изгради бизнес в интернет, както и един от най-популярните подкасти за себеусъвършенстване. Така се превръща в търсен бизнес ментор и лектор, който генерира милиони посещения през сайта и каналите си.В книгата си Луис Хаус споделя най-важните препоръки и уроци, които е усвоил от общуването си с изключителните личности, съпровождали го в живота и гостували в неговия популярен подкаст. Уроците и практическите упражнения в нея помагат на всеки да стане майстор и да се стреми към величие в ежедневието си, както и да постига мечтите си чрез отдаване, осъзнатост, радост и любов.

„Ти си обичан, ти си ценен и си от значение, така че действай и направи нещо изключително!“ е посланието на книгата. И постигайки два пъти званието Спортист на годината в два различни спорта, личната му история е идеалният пример, че всеки може да преодолее трудностите в живота си и да заживее с усещането за значимост.

Книгата може да намерите тук: Life Time Publishing 

Снимки: Life Time Publishing

Текст: Fashion Inside

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки на висок ток SAINT LAURENT

Обувки на висок ток SAINT LAURENT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Чанта BALMAIN

Чанта BALMAIN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Миди рокля ALEXANDER MCQUEEN

Миди рокля ALEXANDER MCQUEEN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако BALMAIN

Сако BALMAIN Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Понеделник е, офисът ни зове.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ