Ако Кари Брадшоу чистеше сама у дома, щеше да избере този начин

x

Не знаем за вас, но ние сякаш не се сещаме за моменти, в които Кари Брадшоу се е впускала в домакински задължения. Говорим за сериала, който, нека си го кажем направо, е изтъкан от красиви лъжи. Не ни разбирайте погрешно – харесваме Кари, но в реалния живот едва ли е възможно с хонорар от седмична колонка в списание да поддържаш стандарт като нейния. Сещаме се за онзи момент, когато Кари трябваше да освободи кокетния си апартамент в Ню Йорк. Тогава тя събра момичетата на прага на легендарния си дрешник, пълен с купища дрехи, чанти и обувки, разказващи истории за партита, срещи и любови. Подобен момент имаше и в първия филм, само че този път Кари си нае асистентка, която да й помогне в подреждането и разчистването на дрешника, имейла и живота.

Как са вашите дрешници/килери?

Какво най-често криете/трупате в тях?

Ще ви кажем при нас как стоят нещата.„Похарчила съм 40 000 долара за обувки, а нямам къде да живея. Буквално ще се превърна в жената, която живее в обувките си“, казва Кари. За щастие, ние не сме стигнали чак дотам, но все пак…

 Кутиите с обувки. В началото бяха под леглото, но там пространството бързо се изчерпа. Започнахме да ги прибираме в килера. Някои чифтове сме обували веднъж, което далеч не означава, че няма да им дойде пак времето, нито че няма да си купуваме повече нови.

 Старите якета и палта. Казват, че модата се върти, и сме напълно съгласни. Напоследък се върти доста бързо, с всички връщания към 90-те. Затова и пазим някои от старите си якета, сака, блейзъри и палта. За да продължим сезон след сезон да бъдем модни икони.

 Прахосмукачката. Тежка, тромава, с дълъг кабел. Не би стояла красиво никъде, затова или набързо я строяваме в някой тъмен ъгъл на дневната, или я бутваме в килера. Стои си тя там насред кутиите с обувки и палтата, докато ние обмисляме, дали не е време за промяна.Всеки декември разчистваме и подреждаме килерите и душите си, след като цяла година сме отлагали. На част от обувките и дрехите ще им намерим нов дом, собственик или предназначение, друга част ще преоткрием за себе си. Относно прахосмукачката – дошъл е моментът да я извадим на светло, да я покажем на приятелките си като стилен и функционален аксесоар. Като умен уред за почистване, който знае какво върши. А това означава само едно: време е да заменим стария модел с най-новото на пазара.

Ако Кари Брадшоу чистеше сама у дома, щеше със сигурност да избере този начин и тази прахосмукачка. Защо ли?Bespoke Jet прахосмукачките на Samsung са проектирани така, че да се впишат естествено в интериора на всеки съвременен дом. Можем да поставим една такава прахосмукачка на най-видно място в дневната или хола, вместо да я крием, както обикновено правим със старите тромави модели.

Bespoke Jet осигурява еднакво ефективно засмукване върху килими и твърди подови настилки. Вграденият дигитален инверторен двигател е по-лек, но по-мощен (до 210W). Корпусът, заедно с дръжката, тежи само 2.5 кг, което го прави удобен за маневриране и почистване у дома, като може да се ползва и при повърхности на мебели като столове, дивани, шкафове и маси, щори на прозорци, стъпала, долната страна на уреди и мебели. На българския пазар Bespoke Jet се предлага в 3 модела, чиито функции се припокриват или допълват, а един от тях (Samsung Bespoke Jet VS20A95973B/GE) разполага и с технология за мокро почистване.По време на почистване Bespoke Jet отделя само чист въздух, като основният циклонен филтър и филтърът с метална мрежа улавят големи прахови частици. След това Jet Cyclone и микрофилтърът улавят финия прах, а филтърът за фин прах улавя микропраха. Докинг станцията All-in-One Clean Station поддържа дома хигиенично чист. Когато е свързана, тя е в състояние да изпразва контейнера си за боклук автоматично, без фините прахови частици да замърсяват наоколо. Това става благодарение на технологията Air Pulse, докато прахосмукачката се зарежда автоматично. Звучи като „Добре дошли в бъдещето!“. Нали?Bespoke е позната на потребителите в България от гамата хладилници Bespoke, за които сме ви разказвали. Идеята, заложена в основата на концепцията, обединява 3 акцента: модуларност (гъвкави комбинации, които могат да се адаптират към динамичния начин на живот на модерния човек), персонализация (разнообразие от цветове според индивидуалния вкус и според интериора) и екосъобразна технология (множество иновации от най-високо ниво).

Bespoke Jet преобръща представите ни за прахосмукачка и това не е красива лъжа.


Текст: Десислава Найденова – Вичева

Снимки: Samsung/Pexels

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Спортно – елегантен  старт на седмицата.

Ако сте пропуснали
Най-четени