Пазарувате грешно? Не правете тези неща!

x


Пазаруваме ли умно и може ли да направим обиколките по магазините по-функционални? Днешният ни въпрос е провокиран от това, че понякога сутрините започват с предизвикателството какво да облечем. А уж гардеробите ни са пълни. И може би мъжете са прави, че понякога сме хаотични – в обиколките си по магазините, в избора на дрехи и в твърде импулсивните покупки, които не ни трябват. Ок, взимаме си поука за нещата, които правим грешно, докато пазаруваме.Не влизайте в твърде много магазини. Винаги е по-добре да има няколко марки, от които да купувате повечето си неща. Дрехите и аксесоарите от едно и също модно име си пасват много по-добре една с друга. Хаотичното обикаляне през всички магазини довежда до тотално объркване.

Не харчете твърде много за твърде много грешни неща. Знаете ли, че само 1 от 1000 души може да разпознае разликата между обикновена дамска чанта за 70 лева и дизайнерски модел за четири цифрена сума? Избирайте неща, от които имате нужда на цени, които може да си позволите, без да изпадате в нужда да купувате боклуци.Не купувайте дрехи, които са актуални, но те не ви стоят добре. Такива случаи има много. Но така не ставате по модерни, а просто харчите парите си за грешни цели. В този изобилен моден свят може спокойно да се наслаждавате на неща, които ви стоят добре, а тренди нещата да използвате като аксесоари и фино допълнение към визията си.

Не харчете твърде много пари за обувки, а не си купувайте и други аксесоари като дамски чанти, например. Баланса във визията зависи от много неща, а не само от едно. Балансът в гардеробите и кредитните ви карти също.Не купувайте евтини бижута, а инвестирайте в хубави неща, макар и по-рядко. Всички имитации и метали, които сменят цвета си или предизвикват алергии са нещо, което не искате във визията, нито си заслужава да го купувате.

Инвестирайте пари в хубав колан. Все пак коланите отдавна не само онова нещо, което държи панталоните ви за кръста. Сигурни сме, че ако панталонът ви е по мярка и без колан няма да го загубите, но това е един от основните завършеци на добрата визия. Мислете за него сякаш той е огърлицата, която трябва да поставите около талията си и нещата ще се променят.


Текст: Стефи Стоева

Снимки: Pexels

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Жилетка от BURBERRY

Жилетка от BURBERRY Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Миди пола от BALMAIN

Миди пола от BALMAIN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от VERONICA BEARD

Сако от VERONICA BEARD Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Яке от POLO RALPH LAUREN

Яке от POLO RALPH LAUREN Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Кадифена елегантност от Мег Раян.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ