СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП ОВЕН 20.06.2022 – 26.06.2022

x


Усилията ви през тази седмица да стабилизирате обществено-значими позиции, да получите вид подкрепа от авторитетни личности или пък да очертаете по-добри перспективи на развитие ще започнат да дават по-добри или осезаеми резултати.

Общуването все така играе ролята на проводник на множество възможности.

Вие можете да направите интересни предложения, изказвания, които да бъдат подкрепени  от околните. Може да получите известия, предложения, да постигнете вид договорки, да сключите контракти, които да имат дългосрочно и позитивно отражение върху осъществяването на вашите планове, бъдещ просперитет.

През втората част от седмицата все по-важна тема ще бъде вашият дом и семейство.  Възможно е да се захванете с ремонти или просто да имате нужда от повече почивка и да намалите темпото, или пък ще трябва да балансирате между лични и служебни приоритети. В края на тази и през следващата седмица е полезно да се пазите от недоразумения, които могат да имат широко отражение.

Същевременно това е отличен период да извършите някакви промени, които да изчистят недоразумения в миналото между вас и ваши близки. Това ще е напълно възможно, когато проявявате повече загриженост за тях, действате различно, за да получите различен и по-добър резултат от преди.

Ако в живота ви се налагат някакви базисни преобразувания, които ще се отразят на всички нива от живота ви, тогава постепенно ще започнете да усещате „ветровете на промяната“ в края на тази и през следващата седмица…

Средата ви на съществуване също може да търпи известни корекции, поради промени в собствения ви подход, защото околните започват да ви възприемат по различен начин,  понеже в живота ви нахлуват нови хора…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Червени кожени сандали от ALEXANDER MCQUEEN

Червени кожени сандали от ALEXANDER MCQUEEN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Блуза от ZIMMERMANN

Блуза от ZIMMERMANN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Рокля от OSCAR DE LA RENTA

Рокля от OSCAR DE LA RENTA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дънки от MUGLER

Дънки от MUGLER Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Семпло, нежно, мадежко.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ