Посрещаме Джулай морнинг в Лозеница Естейт

x

Тази година решихме да отбележим началото на истинското лято сред лозята. Лозеница Естейт ни канят да празнуваме заедно Петровден и да посрещнем Джулай Морнинг с 360-градусова гледка към седем планини и с тридневен празник, който ще започне на 29 юни и ще приключи късно през нощта на 1 юли.Лозеница Естейт е разположена на повече от 1000 дка площ в Мелнишкия регион, в близост до село Лозеница, в най-южната част от долината на река Струма.

Програмата включва разнообразни събития, гост-изпълнители, конкурси, награди, Арт фестивал, фермерски пазар, вкусна храна от Chef-готвачи, бира и разбира се, много вино. Както повелява традицията, ще има специални кътове с огньове, веселие и танци до зори!За различните вкусове и преживявания ще има обособени четири зони – Централна зона, Барака Бар ВИП зона, Фолк зона и Къмпинг/Рок зона.
В Централната зона ще се предлагат разнообразни кулинарни изкушения, приготвени от Chef-готвачи и дегустация на вина от региона. Ще има фермерски пазар с био продукти от местни производители и Арт фестивал с произведения на изкуството, керамични фигури и детски арт играчки. За най-малките гости е предвиден детски кът, както и стрелбище за любителите на екстремните спортове.
На специално обособена сцена ще се проведе конкурс за красота и мода „Мис Зелена България“, с фокус върху устойчивата мода и естествената красота на българките. Участие в него ще вземат 16 изящни девойки от различни части на страната. Те ще дефилират в тоалети на Reflet и бански костюми на Sun Diva swim. И двата бранда подкрепят практиките за устойчиво развитие в модния сектор. Мис Зелена България изпълнява ролята на посланик на българската природа и красота, която желаем да запазим за бъдещите поколения.Предвидена е и богата музикална програма с фолклорни изпълнения, духов оркестър и танцови ансамбли от региона.

В Барака Бар ВИП зоната ще бъдат разположени 100 седящи места за гости с предварително закупени куверти на стойност 250 лв., които включват консумацията на храна и вино, което е любезно предоставено от партньора на събитието –  WINEBOX. Ще има специална музикална изненада с гост-изпълнител от Хърватска – китаристът Един Нала и DJ Party с много настроение и танци. Гостите на „Барака Бар“ ще се насладят на здравословна и вкусна кухня, приготвена от местни фермерски продукти и отбрани вина.Във Фолк зоната ще има BBQ парти с професионален готвач на място , който ще приготвя висококачествени грил меса в smoker’s машини. Част от кулинарната атракция ще бъдат и огромните казани с едни от най-вкусните супи на света. Любителите на фолка ще се забавляват с изпълненията на живо на талантливия ромски изпълнител Веско Маринов и ще танцуват под звуците на популярния оркестър „Стефчо бенд“.

В Къмпинг/Рок зоната ще има обособени места за гости с каравани. За настроението им ще се погрижи певецът Борис Христов, както и гост-DJ.

За желаещите да посрещнат July Morning сред приказната красота на Лозеница Естейт ще има специална изненада – 20 палатки за гостите на събитието ще бъдат поставени на най-високото място сред лозята, с 360-градусова гледка към заобикалящите ги седем планини.

Повече за събитието и как да закупите куверти, вижте ТУК.

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Препоръки от седмицата
Препоръки от седмицата
Препоръки от седмицата

Кожена чанта Le Grand Chiquito – JACQUEMUS

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Облечете зимата в елегантност.

Ако сте пропуснали
Най-четени