Спечели ИНТЕНЗИВНА ТЕРАПИЯ СРЕЩУ БРЪЧКИ И ФОТОСТАРЕЕНЕ от ESTHEDERM

x

Знаете ли, че ретинолът е идеален като интензивна терапия след лятото, за да възстанови младежката свежест на кожата?  Фотостареенето и неговите следи върху кожата – пигментни петна, неравен микрорелеф, по-слаба и суха кожа – са видими и я карат да изглежда по-безжизнена. Ето защо ESTHEDERM избира ретинола – водеща молекула в борбата със стареенето, за обновяваща и възстановяваща жизнеността на кожата INTENSIVE терапия. Тяхната  философия в грижата за кожата предлага положителен подход, който разкрива целия потенциал на женската красота.

Серията INTENSIVE използва молекули, аналогични на тези в естетичната дерматология, подбрани и вложени в перфектни количества, благодарение на изследванията на ESTHEDERM за бързи и дълготрайни резултати върху кожните дисбаланси и ефектите от стареенето. Тя се състои от серум-олио и крем.

INTENSIVE RETINOL серум-олио

Комфортната текстура на сухото серум-олио с 0,3% чист ретинол комбинира 3 висококачествени масла от ливадина, кайсиеви ядки и папирусно масло, за да коригира бръчките, заглади кожата, но и да я подхрани. Резултат е омекотяване на дълбоките бръчки, постепенно избледняване на тъмните петна и остатъчните белези, а кожната повърхност е по-фина и с младежки блясък.

INTENSIVE RETINOL крем

Богата, кремообразна и комфортна текстура с кадифен завършек, която изравнява текстурата на кожата, омекотява бръчките, подсилва тонуса и възстановява жизнеността й.Предлагаме ви възможността да спечелите лимитираното предложение от комбинирани INTENSIVE RETINOL серум-олио и крем в пълноразмерни опаковки за интензивна терапия срещу бръчки и фотостареене. Ето как:

        • Отговорете на следния въпрос под поста във фейсбук: Какъв е ефектът на ретинола върху кожата?

Помощ може да намерите тук.

        • Споделете публично поста в личния си профил.

 

Очакваме вашите отговори до 29 октомври.

Победителят ще бъде обявен на 29 октомври, в 19ч. във фейсбук страницата ни.

Успех!

Текст : Fashion Inside

Снимка: Esthederm

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Откраднахме ги от мъжкия гардероб.

Ако сте пропуснали
Най-четени