За любовта няма граници, Моника Белучи го потвърди

x

С появата си на модното шоу на Chanel по време на Paris Fashion Week 2019, Моника Белучи насочи мислите ни в две посоки. Първата е, че определено си заслужава да инвестираме в палто от туид, при това веднага. И втората – дали да не помислим за такъв модел чанта, какъвто държеше тя в лявата си ръка?

Кого заблуждаваме? Дори не забелязахме чантата й в началото. Забелязахме обаче това, което държеше в дясната си ръка. Него! Мъжът, който я обгради с цялото си внимание. Новото гадже ли е притежателят  на двуредното сако?


 


След раздялата си с Венсан Касел през 2013 г., красивата Моника Белучи изненадващо дълго не допусна мъж до сърцето си. Или поне не го показа.

Италианката държеше личният й живот да бъде добре пазена тайна, но през 2017-та сама загатна за факта, че има до себе си друг човек. През ноември миналата година пък стана ясно, че със сигурност актрисата има нов партньор. Официално обаче не го бяхме виждали, до преди седмица. Добре опазена тайна, признаваме!Главната мъжка роля във филма на своя живот Белучи е поверила на Николас Льофевр.

С дългата си коса и брада, Льофевр, поразително ни напомни на Том  Ханкс в „Castaway“.  37-годишният  бохем обаче не е актьор, той е скулптор, дизайнер, бивш модел и собственик на галерия в Париж. Определено е творческа натура, на което отдаваме и прическата му.Николас е роден  в парижкото предградие Булон Биянкур през 1982 година и понастоящем живее във френската столица. От ранна детска възраст пътува и е обиколил света. Гордее се, че почти няма парченце земя на тази планета, където да не е стъпвал. Именно пътешествията са едно от най-големите вдъхновения за него, другото е 8-годишната му дъщеря Анаи.

Разликата между Белучи и Льофевр е цели 18 години. Ние обаче си припомняме максимата, че „за любовта няма граници”! За модата – също! Затова се радваме на новата, вече всъщност не чак толкова нова (ако е вярно, че връзката им е започнала преди 2 години) двойка в светските среди!За човека, който не е готов за нищо на света да пусне ръката й, Белучи признава, че „неговият ритъм му позволява да разбере моя”. Виждайки ги един до друг можем да повярваме в това!
Текст: Ани Георгиева

Снимки: Vogue, closermag.fr

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Макси рокля от REBECCA VALLANCE

Макси рокля от REBECCA VALLANCE Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Шапка от MAISON MICHEL

Шапка от MAISON MICHEL Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Ленен панталон от NICHOLAS

Ленен панталон от NICHOLAS Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Къс дънков панталон от KSUBI

Къс дънков панталон от KSUBI Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Имате ли си любим десен? Ако не, то карето няма нищо против да стане такъв!

Ако сте пропуснали
Най-четени