Шоколадова неделя по мотиви на Bvlgari

x


Ще се съгласите, че няма непреодолими разстояния, когато стане въпрос за шоколад. Колко далеко ще се окаже Дубай зависи от това дали сте истински ценители. Може ли да стане и по-хубаво? Разбира се! Добавяме и Bvlgari в съставките на изкушението…Резултатът ли? Най-новият шоколадов бутик на световната марка Il Cioccolato отвори врати в арабския дом на лукса преди по-малко от месец. Така ценителите на красив ръчно направен шоколад ще имат още едно кътче на земята, където да му се насладят.

Шоколадовата история на Bvlgari започва преди точно десет години, когато е открит първият от серията бутици в Токио. Il Cioccolato поставя напълно ново ниво на изисканост сред майсторите на шоколад в станата на изгряващото слънце, а днес пренася това изтънчено усещане и в сърцето на Обединените арабски емирства.Бутикът съчетава италианската изисканост и традиция при правенето на шоколад с най-новите местни тенденции, които среща в източния свят. Богати, редки аромати и специални съставки се обединяват в Il Cioccolato, за да създадат неповторимо кулинарно съкровище, попиващо от енергията на Дубай.

Ръчно изработените хапки изкуство съдържат експлозия от аромати, интензивни и ярки вкусове, като сицилиански шам-фъстък, средиземноморски шарфан, кафе и подправки от цял свят.Лесно е да съпоставим скъпоценните шедьоври на Bvlgari с шоколадовите изкушения. И едните, и другите притежават отчетливия почерк на марката, съдържащи по капка дързост, изисканост и неповторимост.
Текст: Ивайла Влахова

Снимки: Press

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Къси панталони от BALENCIAGA

Къси панталони от BALENCIAGA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Сако от BALMAIN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дамска чанта от SAINT LAURENT

Дамска чанта от SAINT LAURENT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла рокля от MATICEVSKI

Бяла рокля от MATICEVSKI Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Здравей понеделник, да поиграем на стил?!?

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ