Пълен напред към уикенда с 3 уникални места в България!

x

ravnishta1


Има едно уравнение, което всяко лято започва с пълна сила да действа вътре в нас. Колкото по-топло става времето, толкова по-тесен ни се струва градът. Обръщаме се към хоризонта за нови места, които авантюризмът ни да завладее. Отворихме картата и се приготвихме за пътешествие  към 3 вълшебни кътчета. Уикендът е пред нас, а в раницата ни има само леки дрехи и хубаво вино.


ravnishta4


Фабрика за храна и танци Равнища
Приятна локация само на 27 километра от Пловдив. Комплекс, който те кара да разтъркаш очи, за да се убедиш, че наистина съществува пред теб и не сънуваш. Печели ни изчистения скандинавски интериор на временния ни дом за почивните дни. Слагаме банските и редуваме плувния басейн със сухия, пълен догоре с 300 000 топчета. Наблизо се вие и екопътека Равнища. Тя ни отвежда до гледка, която заслужава да краси милиони картички.


ravnishta2


Царете във фабриката за храна и танци си остават децата. За тях има специални походи в компанията на три санбернари и един лабрадор. Езда с понита, плаж, пяна парти и безброй игри.

Пишем си отличен за добрия избор и се надяваме скоро да се върнем.


art_dolen1


Art Dolen
Потъваме в зелената прегръдка на Родопите и с всеки изминат километър въздухът ни се струва все по-кристален и по-кристален. Изпълва ни чувство на спокойствие и се отдаваме на безвремието в планината. През деня наемаме велосипеди и разкриваме една по една красивите тайни на местността. Вечерта се завръщаме в Art Dolen и градината с барбекюто. В съзнанието ни се изписва “Carpe Diem”. И улавяме момента.


art_dolen3


Глинената къща
Родопите пак ни омайват, но този път крайната дестинация е село Лещен и Глинената къща. Нейната уникална архитектура прекрасно хармонира със заобикалящата я природа. Мислите ни бързо забравят забързания ритъм на града и се пренастройват за пълен релакс. Запазваме си време за разходка до резервата „Тъмната гора“. Вековни буки и елови дървета не ни пускат да си идем. Зелен рай. Някой да отложи понеделника, моля!


glinenata1


Текст: Александра Тошева

Снимки: Press

Вижте още:

Plovediv, amore mio!

Plovediv, amore mio (част 2)!

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Кецове от Gucci

Кецове от Gucci Може да купите от тук 

Препоръки от седмицата

Oversized тренчкот от PUSHBUTTON

Oversized тренчкот от PUSHBUTTON Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Къса рокля от тюл от RIME ARODAKY

  Къса рокля от тюл от RIME ARODAKY Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Къси панталони от деним

Къси панталони от деним Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Цветни детайли при мрачно време!

Ако сте пропуснали
Най-четени