Wine o’Clock – интимността на френския Прованс в сърцето на града

x

Разхождате се по централна софийска улица и изведнъж попадате в тайна, скрита от погледите на забързаните минувачи, разкошна зелена градина. Далеч от шума и праха на големия град, далеч от суетата, напрежението и стреса, за миг сте се пренесли сякаш в паралелна реалност. Вие сте в съвършено благоразположение на духа, в елегантна обстановка с чудна атмосфера, защото щрак! – оказали сте се насред истински френско-италиански рай. Разбира се, с вино в ръка.Не, това не е сън, от който ще се събудите със следващото щрак. It’s Wine o’Clock, идвате ли с нас?

Интимността на френския Прованс и романтиката под небето на Тоскана – можете да усетите и двете, но и много повече, защото домакините са се погрижили да подарят незаменимо изживяване на всеки посетител, на всеки ценител и любител на виното. Във винен бар Wine o’Clock разбират от вино и предлагат много добра селекция на достъпни цени. Стремят се към класа, но без излишна претенция и показност. Затова там всеки се чувства уютно и като у дома – да, ние със сигурност!

Във вътрешния двор сте напълно изолирани от улицата. Прекрачвайки прага на градината, оставяте грижите си навън и се наслаждавате на спокойствие, свежа, буйна зеленина, романтична музика, забелязвате и красивите рибки „кои“, прибавящи допълнително очарование към мястото. Можете да се отбиете след работа за бързо питие или да останете за повече време. Сами или с компания, веднъж дойдете ли, няма да ви се тръгва – казваме го от личен опит. Нито пък ще останете гладни – селекцията от сирена, колбаси и други дребни неща за похапване е също добре подбрана.Виненият бар работи и като място за събития – лични, корпоративни, дегустации, презентации. Тук всеки се чувства специален, защото домакините държат да опознаят своите гости. Само така могат да им предложат онова, което е най-близко до сърцето и вкусовете им. А гостите са винаги цветни, усмихнати, със стил и усет към виното, модата и живота.

И още една тайна – Wine o’Clock вече се очертава като притегателен център за всякакви интересни хора, с които можете да разменяте не само поздрав и наздравица, а и идеи, общувайки и завързвайки полезни контакти. Общност, социален кръг, където се усеща силно зареждаща енергия и където всеки е приветстван с усмивка.За малко да пропуснем – в момента музиката е ненатрапчив приятен фон, който допълва непринудената, но стилна атмосфера и лятната романтика, наред със свещите и завладяващия дизайн на интериора и екстериора. От есента тук ще има и тематични вечери с изпълнения на живо, за което нямаме търпение.Дотогава ще се отбиваме за нашите кратки, но необходими бягства от забързаното ежедневие, досущ като малка градска ваканция. Ще оставаме понякога дълго след залеза, за да си разказваме на бутилка хубаво вино истории за минали и бъдещи пътешествия, за многообещаващи проекти, за Франция, Италия и света, за спомени и планове, които приятелите и съмишлениците обичат да споделят.

It’s Wine o’Clock, ще се видим там!

ул. „Неофит Рилски“ 16, телефон за резервации: 02/851 19 15


Текст: Десислава Найденова – Вичева

Снимки: Каре Студио за Fashion Inside

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Спортно – елегантен  старт на седмицата.

Ако сте пропуснали
Най-четени