10 надъхващи работни пространства

x

Работното пространство може да бъде вдъхновение. Даже е повече от необходимо, защото прекарваме доста от съзнателното си време там. Трябва да провокира идеи, да създава комфорт и да е ваше царство. Ето какво имаме предвид. Тези десет успешни дами са създали своето офис владение „по свой образ и подобие“. Може да почерпите някоя интериорна идея от тях.

Рейчъл Парсел
(блогър и дизайнер, Pink Peonies)

Освен успешен моден и лайфстайл блогър, Рейчъл притежава собствена модна линия. Именно покрай нея създава нов шоурум и работно пространство. И без капка изненада всичко там е подчинено на розовото.

Лорън Конрад
(писател, дизайнер)

Стилът, който е избрала за работното си пространство притежава традиционни елементи като изчистеното дървено бюро и детайли, които да покажат индивидуалността й, с малко повече цвят, животински принт и изобилие от предмети на изкуството.

Емили Хендерсън
(интериорен дизайнер)

Обширното и изпълнено със светлина работно пространство на Емили провокира желанието ни да работи непрекъснато. Меките нюанси на мебелите, синьо-бялата настилка на пода и металните акценти на столовете настина пробуждат творческия ни заряд.

Синтия Сакай
(дизайнер, Vita Fede)

Офисът на ювелирния дизайнер и този път дава превес на класиката – черно и бяло отново заедно. Но те са само основата на някои интересни цветни акценти, които допълнително подчертват характера на пространството. Кафяв килим и тонове, които контрастират на бетонните подове, като смекчават грубия им индустриален характер.

Манди Калинг
(писател и телевизионен водещ)

Можем буквално да се изгубим в цветовите преплитания в офиса на Манди. Но какъв по-добър израз на същността й освен игривостта и пъстротата.
Джана Бек
(създател и дизайнер, Bek Design)

Пространството излъчва спокойствие с преобладаващия си сив цвят, загатнати римски мотиви и плажни фотографии. Несъвместимостта им се нарежда в причудлива хармония, характерна за идеите на Джана, особено емблематичните й лампи.

Милейк Тееле
(създател, curlBOX)

Салолнът на Тееле и централа на компанията, белият шеврон орнамент създава удивителен графичен образ на пространството, докато златистите акценти добавят метален акцент. curlBOX е месечна абонаментна услуга, която предлага иновативни продукти за естествена поддръжка на косата.

Джеси Дюпри
(създател и блогър, Damsel in Dior)

В плажния домашен офис на Дюпри естествените нюанси на дърво и свежите бели мебели създават наистина единно и много красиво работно пространство. Още един мотив да обимсляме домашно работно кътче.

Катрин Пауър
(съосновател и главен изп.директор, Who What Wear)

Съоснователката на Who What Wear навлиза в бизнеса с това неутрално, но много привлекателно място. Светлината, дребните цветни акценти и чистите линии създават идеалната среда за натоварения работен график на Катрин. Двете в тандем с Хилари Кер стоят за Byrdie, MyDomaine, и най-новия им бранд, базиран на социалните мрежи, Obsessee.Ана Уинтър

Така, де, няма как да говорим за стил и да подминем нея. Да пристъпиш в офиса на главния редактор на Vogue си е магия. А в него има много снимки, римски мотиви, метални столове и любимите антики на Ана Уинтър.

Текст: Ивайла Влахова

Снимки: Press

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Кецове от Gucci

Кецове от Gucci Може да купите от тук 

Препоръки от седмицата

Oversized тренчкот от PUSHBUTTON

Oversized тренчкот от PUSHBUTTON Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Къса рокля от тюл от RIME ARODAKY

  Къса рокля от тюл от RIME ARODAKY Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Къси панталони от деним

Къси панталони от деним Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Цветни детайли при мрачно време!

Ако сте пропуснали
Най-четени