Вдъхновението, наречено Робин Шарма

x

Когато имаме възможност да останем насаме със себе си, прекарваме доста време в размисли как да подобрим сегашното си положение, което или не ни удовлетворява напълно, или не претърпява никакво развитие. В такъв момент търсим упование в приятели, по-ефективна литература за вътрешна мотивация и израстване или в личност, която би била подходящ пример със себе си и постиженията си. И тъй като първите два метода не са достатъчно добри спрямо крайния резултат, животът и опитът на един човек могат да послужат като вдъхновение в много области, които бихме искали да променим. Говорим за Робин Шарма, който извежда основни житейски правила, по които да изграждаме настоящето и бъдещето си и да бъдем щастливи от това, което виждаме накрая:


 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от street style inspiration (@streetstyleinspiration5) на


Духовната страна в човека е много съществена за неговото удовлетворение. Материалното ни осигурява щастие, но не напълно. Чувството да си в хармония със самия себе си и околните не може да бъде заменено от вещи или неимоверно големи приходи.

Животът е кратък и трябва да се изживее по пълноценен начин. Съветите на Шарма са ориентирани към личностното развитие, съпътствано от щастие, което в повечето случаи предполага да е водещо в предприемането на каквито и да е действия. Идеите, които застъпва в книгите си, са практически приложими в ежедневието и изграждат мотивация за високо качество на живот.

Материалният свят е нещо, без което можем, но не бива да се превръща в начин на живот и негова основна цел. Според разбиранията на Робин Шарма можем да постигнем просперитет едва когато намерим баланса между духовното и материалното. Иначе ще се лутаме в едната или другата посока и няма да можем да открием себе си.

Нямаме достатъчно време, затова трябва да вземем най-доброто от живота. Всеки може да развие потенциала си и да го превърне в своя сила, която да го изстреля към новите върхове и да му покаже нови хоризонти. Перспективите пред човешките възможности са необятни, нужно е просто да се огледаме по-внимателно.

Можем да живеем съвсем просто, щастливо и здравословно. Това са основните неща, които са необходими за пълноценно съществуване. По пътя на самоусъвършенстването и дисциплината всяка една цел и съкровена мечта са лесно изпълними, защото са постигнати с цената на амбицията за щастие.


 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от street style inspiration (@streetstyleinspiration5) на


Текст: Звезделина Георгиева

Снимки: Instagram

Вижте още:

3 УРОКА ПО ЛИДЕРСТВО ОТ „ИГРА НА ТРОНОВЕ“

ТРИ УСПЕШНИ ЖЕНИ И ТЕХНИТЕ ГОЛЕМИ „МАЛКИ“ ТАЙНИ ЗА ПРОФЕСИОНАЛЕН УСПЕХ

 

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Блейзер от BALMAIN

Блейзер от BALMAIN Може да купите от тук  

Препоръки от седмицата

Дамска чанта от VALENTINO

Дамска чанта от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сандали от CHRISTIAN LOUBOUTIN

Сандали от CHRISTIAN LOUBOUTIN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Елек от PETER DO

Елек от PETER DO Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Подаряваме ви малко слънце в мрачния ден!

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ