5 бара на върха на Ню Йорк

x


Ню Йорк е големият чар на Америка. Градът, който всеки ден, отново и отново, прегръща хиляди любопитни сърца, дошли да надникнат в личната му вселена. Голямата ябълка, както още го наричат, има скрити съкровища за всекиго – и живописни паркове, и необикновени галерии, и шопинг оазиси, и какво ли още не. Но това, което идваме да завладеем този път, са гледките му. По-специално панорамите, които разкриват едни от най-фантастичните барове, разположени на целувка разстояние от небето му. Там горе, на последните етажи на града. Ето няколко от най-фантастичните rooftop барове на територията на Ню Йорк:

18 етажа над забързания лабиринт, един, деликатно казано, екстравагантен бар очаква с разтворени обятия своите приключенци – Magic Hour. Мястото наподобява увеселителен парк за пораснали с разкошна градина, мини голф игрище, туистър и огромна въртележка, преобразена в лаундж зона за седене. Огромни скулптури на зайци, заели неприлични пози, засилват колорита и атмосферата в стил приказка за възрастни. Остава само един спор – гледката или коктейлите на Magic Hour са по-смайващи. Едно е сигурно – посещението му е цяло изживяване.

Следваща спирка – Gallow Green. Тайната (или не съвсем) градина на последния етаж на The McTrick хотел. Тук ще забравите къде сте и колко е часът. И ще изживеете великолепието на мига, потопено в убийствени коктейли и разкошна храна. Обстановката е супер самодивски красива. Пригответе се да превъртите Instagram с жестоки кадри.
Пристъпваме към The Skylark. И оставяме очите ни да ликуват над Манхатън, високо горе – 30 етажа по-близо до облаците. Интериорът ни грабва с лукс, овладян в уютен дизайн. Докато менюто ни подканва към предизвикателства и експерименти. А ние обичаме да подкупват сетивата ни с достойни изкушения.
Достигаме до последния етаж на Viceroy Central Park, за да посрещнем залеза в The Roof. Още едно бижу с божествена гледка, изпипано до последния детайл. Напитките подобаващо са на ниво. А мястото предлага и опция да потанцуваме през уикенда.


 


Хотелът е The Standart, барът – Top of The Standart. Лаконично, но категорично. Място, на което му отиват красиви хора и джаз. И е свикнало с гледката, която ни оставя без дъх, без думи, но със забързан от вълнение пулс. Много филмово и приятно разточително в добрата си слава. Икона за местните. А и не само. Да изпиеш питие тук е като да си посетил една от най-добрите забележителности на Ню Йорк. Вписва се напълно с To Do листа ни.Текст: Александра Тошева 

Снимки: Magic Hour, Gallow Green, The Skylark, The Roof, Top of The central – Facebook Pages; Luxos.com

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Слънчеви очила от FENDI

Слънчеви очила от FENDI Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Рокля от SELF-PORTRAIT

Рокля от SELF-PORTRAIT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дънки с висока талия от SAINT LAURENT

Дънки с висока талия от SAINT LAURENT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Блуза от Erdem

Блуза от Erdem Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Обичаме да изпъкваме в тълпата не заради дрехите си, а заради увереността, с която ги носим.

Ако сте пропуснали
Най-четени