На суши в Сохо

x

 


Едно от най-модерните места  в Лондон е нов, ултрамодерен суши бар на  Лексингтън стрийт в Сохо.  Yoobi  Sushi  бързо събра почитатели не само заради отличната храна, но  и заради своя изключителен  интериор, който изразява в  чиста форма последните тенденции във вътрешния  дизайн. Мястото не е луксозно, но е висок клас  заради стила и концепцията си. Посещава се от юпита и хора със свободни професии, които веднага разпознават авангардната модерност и ценят нестандартните идеи с добър вкус.


 


 Британското  архитектурно студио Gundry & Ducker Architecture Ltd  имало сложната задача да съчетае в едно вибрациите на  Рио, Токио и Лондон с цветовата гама на бранда Yoobi.  Смесването на културите – един силен съвременен  тренд в дизайна, е проведено на фона на вечно актуалната минималистична стилистика.  Гениалното решение е в тънкия синтез на точно избрани елементи и съчетаването им на базата на  най-модерния интериорен модел – лофтът. Благородно светло дърво, оригами форми и ярки цветове в духа на южния темперамент са ползвани в лаконичен контекст, който формира  топла атмосфера и в същото време звучи  актуално и остро.


 


Таваните и стените от тухла са оставени в първоначалния им вид, останалите повърхности са изпълнени в стомана, боядисана в тъмносиво – дълбок  цвят, който създава  усещане за камерно пространство и напомня лондонските мъгли.

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Жилетка от VALENTINO

Жилетка от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Черна миди рокля от SERGIO HUDSON

Черна миди рокля от SERGIO HUDSON Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Боти от SEE BY CHLOÉ

Боти от SEE BY CHLOÉ Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Яке от SAINT LAURENT

Яке от SAINT LAURENT Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Облечете се забележително за страхотната седмица, която ви предстои.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ