Защо Риана беше гола и на какво ни научи и този път?

x

 

 

 


 

Тя ни остави без думи! После устите ни не можаха да се затворят! Дами и господа, това е голата Риана… разбира се! Преди дни певицата се появи с прозрачна рокля на американския дизайнер Адам Селман, за да получи от самата Ана Уинтър наградата за модна икона на 2014 година, връчена ѝ от името на Асоциацията на модните дизайнери в САЩ. И целият свят притаи дъх! След това Риана проговори и всички сякаш малко се успокоиха. Какво се случи всъщност?

 


 

 

 

 


 

Певицата от Барбадос бе сред официалните гости на церемонията по раздаване на годишните награди на Асоциацията на американските дизайнери – събитие от голяма важност за имиджа на модната индустрия отвъд океана. Всяка година по червения килим в чест на церемонията минават звезди, дизайнери и други официални гости. Надпреварата първо е за внимание, за оригинален тоалет, за нестандартно хрумване на стилистите и чак след това няколко души получават и официалните статуетки. Риана успя да учуди всички, забележете бидейки себе си в напълно прозрачна рокля, безкрайно дръзка и с агресивен контекст.

 


 

 

 

 


 

Тоалетът, излязъл от ръцете на Адам Селман, е с гол гръб, по роклята има пришити над 200 хиляди кристала Swarovski, а Риана всъщност беше ослепителна в нея. Ние категорично смятаме, че певицата заслужи своята награда за модна икона на 2014 година, защото, за да получиш това отличие, са необходими качества и характер, които не всеки може да притежава. Тази награда не представлява само концепцията за модни предпочитания на наградения. Статуетката се присъжда на онзи, който може да се осмели да наруши модните правила, да установи друг порядък, да създаде нов ред.

 


 

 

 

 


 

Риана е безскрупулна в това отношение. Тя е бунтарка. В отношението ѝ към модата прозира отношението към целия свят. Това, което тя каза пред многото камери още същата вечер, беше красноречиво: „Гърдите ми притесняват ли ви? Покрила съм ги с кристали Swarovski!” И всъщност Риана ни даде добър урок, защото има ли нужда винаги да се съобразяваме с всеки и всичко? Да показваме свободно своята индивидуалност, без да ни е грижа за чуждото мнение – това е урокът, който научихме този път. А който намери повод и случай да го направи като Риана, ще му кажем едно голямо „Браво“. Нека не забравяме да тълкуваме модните решение в подобни случаи като свобода на изразяването, вместо винаги първо да ги критикуваме горещо.

 


 

 

 

 


 

Асоциацията на модните дизайнери в САЩ е организация с идеална цел, създадена през 1962 година от Елеонор Ламберт. В момента в нея членуват над 430 американски дизайнери на дрехи и аксесоари. Основна цел на организацията е да засили влиянието и успеха на американските дизайнери в глобалната икономика. Асоциацията на модните дизайнери на Америка полага грижи за откриването и подпомагането на млади таланти, подкрепя вече изявили се дизайнери и се занимава с много образователни инициативи в сътрудничество с училища и университети в САЩ.

 


 

 

 

 


 

 

 

 


 

 

 

 


 

 

 

 


 

Текст: Стефи Стоева

Снимки: Press

Вижте още:

С две корици и Риана бразилският Vogue празнува своя рожден ден

Риана – модната муза на Америка

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Пуловер с къс ръкав от Valentino

Пуловер с къс ръкав от Valentino Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Чанта от VALENTINO

Чанта от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Еспадрили от VALENTINO

Еспадрили от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Рокля с английска бродерия от VALENTINO

Рокля с английска бродерия от VALENTINO Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Снимка:BiaSousa/Pexels Спортен панталон и бяла риза – екстравагантна и смела комбинация.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ