Още една скандална целувка на Мадона по време на изпълнение

x

 

 

 


 

Не са много изпълнителите, от които можем да очакваме неочакваното, но Мадона е един от тях. Кралицата на попа изненада по-доста скандален начин 28-годишният канадски рапър Дрейк на сцената на годишния фестивал Coachella в Калифорния. След неговото изпълнение тя буквално се промъкна на сцената зад него и неочаквано започна да го целува по устата.

 


 

 

 

 


 

Всъщност, тази целувка изненада всички, а реакциите на публиката и феновете бяха по-скоро негативни. Това не е просто поздрав от изпълнител към негов колега, а сериозен акт на интимност, който продължи цели седем секунди. След спонтанната целувка реакцията на Дрейк остава въпрос на догадки. В социалните мрежи се разпространиха всякакви коментари като най-честите осмиват начинът, по който Мадона реши да се появи на сцената.

 


 

 

 

 


 

„Аз съм Мадона“, извика силно след това певицата, сякаш никой не би забелязал. И макар всичко да изглежда като лишено от всякакъв предварителен сценарии, се питаме дали всъщност тази целувка не е била замислена предварително. Интересна подробност е, че канадският рапър включи песен с име „Madonna“ в своя последен албум. А за Мадона тези целувки сякаш вече са запазена марка. Спомняме си онези с Бритни Спиърс и Кристина Агилера на наградите на MTV през 2003 година. Тук обаче не сме сигурни, че и двете страни се насладиха на целувката по еднакъв начин, съдейки по реакцията на певеца след това.

Текст: Стефи Стоева

Снимки: Press

Вижте още:

Бившата приятелка на принц Хари е новото рекламно лице на…

А вие коя врата ще изберете? Една реклама за женските красота и самочувствие

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Препоръки от седмицата
Препоръки от седмицата
Препоръки от седмицата

Кожена чанта Le Grand Chiquito – JACQUEMUS

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Осмелявате ли се?

Ако сте пропуснали
Най-четени