СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Овен 07.09.2015 – 13.09.2015

x

1-Aries


Основни задачи за разрешаване отново са в сферата на работата ви, колкото и да не ви се иска, защото подобни въпроси ви натоварват над средното ниво и/или изискват изчистването на някакви недоразумения наместване на пластове, които като тема ще превъртят и през следващия месец.

На този етап е важно да знаете, че ваши партньори – лични или делови, ви оказват значимо влияние. Мога да са ви много полезни, но могат и да ви навредят. Вие ще решите дали е целесъобразно да се конфронтирате или чрез дипломатичност да избегнете евентуални недоразумения.

Поставени нови изисквания от страна на важни за вас хора са показателни за теми, които могат да се предъвкват и преосмислят дълго, например през идните два месеца. Но сега вие ще зададете посоката, според лични нужди и виждания. След това по-трудно ще влияете на перспективи за партньорство, комуникация в приоритетни за вас връзки, които са на прага на трансформации. Вижте накъде „духат ветровете”, насочвайте…

През цялото време сте склонни да действате много спонтанно, да изненадвате хора, близки до сърцето ви, че и вас самите. Вие сте инициативни и дейни, но само в сфери, доставящи ви удоволствие или носещи преки облаги, иначе губите интерес.

Ако нямате партньор до себе си, няма да ви липсват ухажори или възможност да започнете бурен роман.

Ако сте си намерили половинка в живота, въпреки евентуални спорове, влиянието ви над нея е значимо, како и способността ви да й влияете.

Притежавате доза късмет, благодарение на креативността, инициативността, високия размах на действие, пробуждащ авторитет и уважение. Така ще е до 25 септември и докато вашият покровител Марс е в Лъв. Възползвайте се!

В понеделник и вторник се разпилявате между лични, семейни и служебни въпроси, факт, който е способен да ви изкара от равновесие.

В сряда, четвъртък и петък преобладава ентусиазмът, огненият ви темперамент е способен да извърши своеобразен пробив към някакво желание. Запомнящи се и ярки преживявания.

В събота и неделя се „връщате” към друга реалност, звездите ви „приземяват”, но и ви помагат да вземете практични, полезни решения.

Почивате активно.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ. Вижте повече тук: horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Бели boyfriend дънки от SAINT LAURENT

Бели boyfriend дънки от SAINT LAURENT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Чанта от ALEXANDER MCQUEEN

Чанта от ALEXANDER MCQUEEN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бели сникърси от PRADA

Бели сникърси от PRADA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Гривна от розово злато с диаманти от CHOPARD

Гривна от розово злато с диаманти от CHOPARD Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

В петък сме бели и добри…може би…

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ