СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Телец 07.09.2015 – 13.09.2015

x

2-Taurus


Хора, близки до сърцето ви /деца, любовници и т.н./, продължават да са източник на много силни емоционални преживявания по различни поводи – променят се условията около тях, изискват повече внимание, трансформират се взаимоотношенията ви и преминават на друго ниво – различни варианти, но с нюанс на добри перспективи.

В повечето случаи вие имате големи очаквания, а и поводи за радост гордост… нещо ново се оформя на хоризонта в това поле и се отчита за добро, въпреки че вие не винаги ще го тълкувате по този начин или поне не всеки, според индивидуалните си виждания, етап на развитие и т.н. Като минимум може да е съпроводено и от доза тревога.

Важното е, че получавате шансове за положителен развой в полето – сърдечни взаимоотношения, дела, свързани и произтичащи дълбоко от душата ви.

Силни страсти продължават да кипят и в дома ви – внезапни предизвикателства, но и шанс да изправите вид неуредици – от спорове до ремонти, уреждане на финансови въпроси и то под формата на „алтернатива”.

На работното ви място ескалира напрежение, не се противопоставяйте с влиятелни личности, на този етап можете по-скоро да се съобразявате, отколкото да предявявате претенции.

В понеделник и вторник разговорите са успешни и конструктивни, преговаряйте през тези дни, ако съществува подобна необходимост. Въпреки че разяснителни разговори така или иначе са доста вероятни.

В сряда, четвъртък и петък обществените ви и социални изяви зависят повече от одобрението на околните, в частност – подкрепа и одобрение от страна на семейството. През тези дни можете да научите тайна или да си изясните нещо, което сте пренебрегвали до този момент.

В събота и неделя е Новолунието, което е много показателно за следващия близо месец, а понякога и полугодие. Набележете всички силни и слаби звена в сферата свързана с – романтични връзки, деца, насочете ги в по-подходяща посока и не забравяйте, че в началото винаги по-лесно се влияе…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ. Вижте повече тук: horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Бели boyfriend дънки от SAINT LAURENT

Бели boyfriend дънки от SAINT LAURENT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Чанта от ALEXANDER MCQUEEN

Чанта от ALEXANDER MCQUEEN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бели сникърси от PRADA

Бели сникърси от PRADA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Гривна от розово злато с диаманти от CHOPARD

Гривна от розово злато с диаманти от CHOPARD Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

В петък сме бели и добри…може би…

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ