Седмичен хороскоп Овен 09.03.2015 – 15.03.2015

x

 

 

 


 

Марс – вашият покровител през настоящата седмица е в силата си, особено активен, дори агресивен. Под негово влияние вие ще почувствате прилив на ентусиазъм, подтикващ ви към действие, вид инициативност, забележително упорство и пробивност, способни да надскочат очаквания резултат и следствия… Тенденцията е способна да ви „изстреля" на ново социално ниво, но не без адекватна цена, която да ви раздели с непродуктивни и изживели своето време обстоятелства или хора. Като минимум се справяте с конкуренти, недоброжелатели, оставяте ги зад гърба си.

Не е изключено обаче и нервно напрежение, ярко противопоставяне с околните, ако не канализирате в някаква целесъобразна посока насъбралата се огнена енергия.

По различни поводи седмицата може да се окаже една от най-важните за вас през годината – внезапни шансове, защото сте последвали по един рационален начин мечтите си, но и обрати, ако водещ е само вътрешния импулс – непремерен, необмислен, спонтанен.

Не забравяйте, че задавате тенденции за следващите поне две години и те ще са като фон в живота ви, така че не губете по-далечните перспективи от поглед, действайте, но разумно и без да се поддавате на емоции, провокации, а такива ще има и то извън обичайното…

В понеделник приоритет са партньорските връзки, опасност от „пожар" на страсти – положителни или отрицателни в зависимост от зададената вече посока.

Вторник и сряда са трансформиращи, скрити детайли изплуват на повърхността. Интуицията ви е отлична – доверете й се. Тайна и/или неочаквана подкрепа, допълнителни варианти.

В четвъртък се сблъсквате с авторитети или „сенки" от миналото, а в петък почти нищо не може да застане на пътя ви към собствените ви намерения.

В събота и неделя може да вземете крайни и/или определящи решения относно бъдещето ви.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ. Вижте повече тук: horoskop-astrom.com

1-Aries

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Кимоно Hanna by SUN DIVA

Кимоно Hanna by SUN DIVA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата
Препоръки от седмицата

Асиметрична риза от ленена смес в розов цвят NIKOLOVA

Асиметрична риза от ленена смес в розов цвят NIKOLOVA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кожен панталон от ALEXANDER MCQUEEN

Кожен панталон от ALEXANDER MCQUEEN Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Провансалски нотки в събота.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ