СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Близнаци 01.01.2024 – 07.01.2024

x


Меркурий, вашият покровител се обръща в директен на втори януари и постепенно ще ви измъкне  от сложни ситуации, понякога вид неясноти относно бъдещо развитие, а в по-неприятна форма-  интриги и некоректни отношения.

Самите вие ще получите важна яснота по водещи за вас теми, това е важно,  за да направите най-коректен и целесообразен избор, чрез който ще превъртите някой предизвикателства в полза и ще стабилизирате положението си в чисто финансов аспект, но не само.

Някой от вас може да бъдат изправени пред необходимостта да защитават репутацията си, постигнати успехи до този момент, социално- значими  цели, които определят и влияят на общественото положение.  Сега вие може да повлияете на всичко това, можете да стабилизирате положението си като укрепите контакти, които ви действат по този начин, изчистите евентуални недоразумения, ако е имало такива в миналото.

От вас може да се изисква над обичайното- да се дистанцирате от взаимоотношения, които ви вредят- морално или материално, пречат на вашето развитие.  Това е една от най-важните задачи за вас почти през целия януари- да укрепвате едни връзки, но да прекратявате други  или да не позволявате на определени личности да ви вредят като вземете по-сериозни или крайни мерки… Всичко това ще завърти „ колелото на съдбата“  в избрана от вас посока и ще преобрази живота на мнозина.. Все пак вие може да имате усещането, че трябва да направите избор, да вземете решение, което е определящо и на практика ще бъде точно така.

Добре взаимодействате с финансови и държавни институции, възползвайте се по оптимален начин.

Партньорските отношения на пръв поглед се радвате на доброжелателност, но от друга страна все още може да има нещо неразрешено като казус, спор,  вид тежест от миналото, която сега трябва да преодолеете или пък да оставите зад гърба си,  за да не ви тежи и занапред, това може да се случи чрез трезви и рационални преценки, ако  искате и мислите, че си заслужава.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Кожени обувки на висок ток TOM FORD

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Пуловер от кашмир KHAITE

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дънки от FRAME

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Пуловер тип поло THE ROW

Пуловер тип поло THE ROW Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Петъчно – лежерно.

Ако сте пропуснали
Най-четени