СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Телец 01.01.2024 – 07.01.2024

x


Сега вие може да бъдете подкрепени от външни обстоятелства,  конкретни личности, които допринасят за чувството ви на щастие и вид удовлетворение.

Можете да надскочите успехите си  като  демонстрирате висока квалификация и знания, увеличавате ги, а те се ценят по достойнство…

Някои от вас може да пътуват или да общуват с хора извън близкото си обкръжение, може и влиятелни личности, а всичко това ще се превръща в проводник на успехи, шанс да разширите хоризонтите си на развитие.

Колкото са по-големи амбициите ви,  толкова по-далеч можете да стигнете…

Мнозина ще се почувстват по-стабилни следствия на подкрепа,  която получават от страна на колектива, в който съществуват, на важни за вас хора.

Въпреки всичко, някой от вас  ще се чувстват принудени да преодолеят затруднение, което е продуцирано пак така от  определени личности, които влияят на вашето бъдеще.  Може да се налага да отговорите на техни повишени изисквания, очаквания, така че не можете да си позволите отпускане и трябва да бъдете мобилизирани.

Някой от вас ще попаднат в ситуация, при която ще направят чистка на своето обкръжение  и ще се дистанцират от онези, които се явяват по-скоро като спирачка по пътя към успех или щастие.  Съдбата може да ви изправи пред  ситуации, чрез които да направите избор- с кого да продължите напред, на кого да се доверите и да оставите до себе си.

Възможни са повишени разходи,  но те да са полезни или неизбежни инвестиции.  В друг вариант- защитавате интересите си над обичайното, прекратявате контакти или вземате решителни мерки,  за да се предпазите от загуби, чисто материални, но не само.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Кожени обувки на висок ток TOM FORD

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Пуловер от кашмир KHAITE

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дънки от FRAME

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Пуловер тип поло THE ROW

Пуловер тип поло THE ROW Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Кожено яке и блясък – да живее свободата!

Ако сте пропуснали
Най-четени