СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Близнаци 02.12.2019 – 08.12.2019

x


На 03 декември Юпитер навлиза в Козирог и през идната около година ще преобрази начина ви на живот, онова, което имате – общо. Дали ще го преумножите зависи много от подкрепата, до която можете и трябва да се доберете, вид одобрение от страна на институции, влиятелни личности, партньори – лични или делови. Така че като първо условие за предстоящите ви успехи е да се концентрирате върху надеждно съдружие, взаимо-помощ.

Ще можете да получите подобна подкрепа като се концентрирате в тази посока, изградите си стратегия, демонстрирате лоялност и качества.

Мнозина могат да решат да направят рязък завой в своето развитие по чисто финансови причини.

През тази седмица става ясно в особено ярки краски на кого можете да разчитате и е способен да сбъдне ваши мечти, съответно кой ви носи предимно загуби, има негативно отражение върху стабилността ви, имидж и т.н. Ако има тайни, ерозивни процеси, ако някой е подвеждащ, то това ще бъде видно и предимно като гледате следствия, дела, а не се доверявате на думи.

Можете да разчитате на собствената си упоритост, дееспособност, инициативност. През настоящия период ежедневието ви е доста натоварено с ангажименти, но вие успявате да се справите с повишена конкуренция, да превъртате предизвикателствата в полза.

Ако условията на труд го позволяват, това е доста подходящ период да получите повишение, да се извършат положителни трансформации за вас на работното място. Като минимум – получавате морално удовлетворение.

В душата ви тлеят силни страсти, те се превръщат в повод да промените нещо в нагласи, линия на поведение, навици, приоритети, които си поставяте и в повечето случаи това ще е във ваша полза, ще е печелившо обстоятелство водещо до по-широка подкрепа и одобрение.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Пуловер с къс ръкав от Valentino

Пуловер с къс ръкав от Valentino Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Чанта от VALENTINO

Чанта от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Еспадрили от VALENTINO

Еспадрили от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Рокля с английска бродерия от VALENTINO

Рокля с английска бродерия от VALENTINO Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Поиграйте със слънчевите лъчи и нюанси…

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ